ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

KPMG - Επιταχυνόμενη ανάπτυξη

Η ψηφιακή ευκινησία είναι πλέον μια επιχειρησιακή ανάγκη που επιτρέπει στους οργανισμούς να αναπτυχθούν καλύτερα - και το «πώς» έχει σημασία

Απαράμιλλη αλλαγή και αποδιοργάνωση. Γρήγορη επανεφεύρεση της εμπειρίας του πελάτη. Τολμηρές καινοτομίες προϊόντων και υπηρεσιών. Τον χρόνο που μας πέρασε, οι οργανισμοί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ετοιμαστούν για να αντιμετωπίσουν το μέλλον. Η ψηφιακή εξέλιξη έχει γίνει το μέσον για να επιταχυνθεί το ταξίδι τους.

Δώδεκα μήνες αργότερα της αρχικής έρευνας της KPMG για τις επιπτώσεις του COVID-19 στις στρατηγικές ψηφιακού μετασχηματισμού, πολλοί οργανισμοί αισθάνονται πλέον τολμηροί, πρόθυμοι και επικεντρωμένοι στην ανάπτυξη. Προχωρούν με φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον διαμορφώνοντας το επόμενο κύμα μετασχηματισμού, με σκοπό την προώθηση βιώσιμης και κερδοφόρας ανάπτυξης. Η πανδημία έδειξε έμπρακτα πόσο γρήγορα μπορεί να αλλάξει ο κόσμος. Η ψηφιακή ευκινησία είναι πλέον μια επιχειρησιακή ανάγκη που επιτρέπει στους οργανισμούς να αναπτυχθούν καλύτερα - και το «πώς» έχει σημασία.
Εστιάζουμε στο μέλλον και συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας για να καθορίσουμε πώς θα αλλάξει ο τομέας της βιομηχανίας, οι επιχειρηματικές λειτουργίες, οι παγκόσμιες αγορές και οι ψηφιακές δυνατότητες. Αποδεικνύεται ότι, παρόλη την αβεβαιότητα και την ασάφεια που διανύουμε, μπορεί να υπάρξει ένα βέλτιστο σχήμα για κάθε οργανισμό που προσφέρει βιώσιμη ανάπτυξη και επιτυχία. Σε γενικές γραμμές, ξέρουμε ήδη πως μοιάζει ξεχωριστά για την κάθε βιομηχανία.

Παρέχουμε στοχαστικές ιδέες για το μέλλον κάθε επιχείρησης ξεχωριστά, καθώς μπορούμε και να δείξουμε τι λειτουργεί για άλλους ανθρώπους, άλλους οργανισμούς, άλλες αγορές και τι όχι. Μαζί μπορούμε να καταρτίσουμε έναν εφικτό και λειτουργικό πλάνο για την εκτέλεση ενός προοδευτικού και ελεγχόμενου-κινδύνου μετασχηματισμού με βάση τις προτεραιότητες, τις ανάγκες και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει ο κάθε οργανισμός.

Γνωρίζουμε ότι το μέλλον θα είναι πολύ διαφορετικό, γι’ αυτό πρέπει να αρχίσουμε να το διαμορφώνουμε από σήμερα.

Στρατηγικές λύσεις ψηφιακής αναμόρφωσης

• Επανασχεδιασμός της επιχείρησης γύρω από τους πελάτες σας, προσδίδοντας αξία.
• Εφαρμογή σύγχρονης τεχνολογίας, ανάλυσης δεδομένων και επιχειρηματικής διορατικότητας για να επιταχύνετε την επιτυχία.
• Συμβουλές για να χτίσετε την εμπιστοσύνη των πελατών και την κουλτούρα του οργανισμού, ώστε να ξεκλειδώσετε υψηλές επιδόσεις βιωσιμότητας, καινοτομίας και υπεύθυνης ανάπτυξης.
• Προοδευτικές συμβουλές για τα επόμενα βήματα, ώστε να εξελιχθείτε με ευελιξία και αυτοπεποίθηση από το «που βρίσκομαι τώρα» στο «που θέλω να βρίσκομαι αύριο».
• Πληροφορίες για να επικεντρωθείτε σε ψηφιακές επενδύσεις που αφορούν τους στόχους σας, δημιουργώντας απτά αποτελέσματα που έχουν μεγαλύτερη αξία για τον οργανισμό σας.

Επικοινωνία 
Αντώνης Παρτζίλης, Διοικητικός Σύμβουλος, Management Consulting
Antonis.Bargilly@kpmg.com.cy 
Γεράσιμος Ντούσκας, Διοικητικός Σύμβουλος, Management Consulting
gerasimos.ntouskas@kpmg.com.cy 

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ