ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:53
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Leptos Coral Bay Resort: Ένα πολυτελές θέρετρο στην Πάφο

Δελτίο Τύπου

Η περιοχή του Coral Bay είναι ένας από τους πιο αποκλειστικούς χώρους για ακίνητα στην Κύπρο και ένας μοναδικός μεσογειακός προορισμός

Το Coral Bay είναι ένα θαυμάσιο θέρετρο - ένας κόσμος που ξεχωρίζει για τους υπέροχους, μεγάλους αμμώδεις κολπίσκους με ήρεμα ρηχά νερά και φυσικά τοπία, ιδανικά για οικογένειες σαν μόνιμη ή εξοχική διαμονή.

Το Coral Bay Resort έχει μια σπάνια ομορφιά που ακόμη περιμένει να εξερευνηθεί. Πρόκειται για ένα πολυτελές θέρετρο μικτής χρήσης που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε για αποκλειστική διαβίωση στον Μεσογειακό τρόπο ζωής. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά των μοναδικών αυτών κατοικιών περιλαμβάνουν ιδιωτικές πισίνες, όμορφα διαμορφωμένους κήπους, μεγάλα μπαλκόνια, ηλιόλουστες βεράντες, φωτεινούς εσωτερικούς χώρους και μια εκπληκτική θέα στη θάλασσα

Η περιοχή του Coral Bay είναι ένας από τους πιο αποκλειστικούς χώρους για ακίνητα στην Κύπρο και ένας μοναδικός μεσογειακός προορισμός για τον οποίο υπάρχουν ατελείωτοι λόγοι για τους οποίους κάποιος πρέπει να αγοράσει μια ιδιωτική κομψή κατοικία ή ένα νεόκτιστο πολυτελές διαμέρισμα ή μια υπέροχη μεζονέτα.

Στη γύρω περιοχή του Resort θα ανακαλύψετε ότι η διασκέδαση είναι πρωταρχικής σημασίας. Υπάρχουν πολλά νυχτερινά κέντρα και κλάπς για να διαλέξετε. Μια σειρά από μπαρς και παμπς προσφέρουν μοναδικά Cocktails συντροφιά με ζωντανή μουσική. Πολύχρωμη ποικιλία από διεθνή εστιατόρια και τοπικές ταβέρνες και άλλα καταστήματα προσφέρουν όλα όσα χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένων των άφθονων τοπικών γεύσεων. Δύο από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Κύπρο του Ομίλου Λεπτός, το Thalassa Boutique Hotel and Spa και το Coral Beach Hotel και Resort 5 αστέρων βρίσκονται και αυτά στην περιοχή.

Το Coral Bay Resort θεωρείται ένα από τα πιο ελκυστικά και δημοφιλή θέρετρα στη Μεσόγειο, όπου η Leptos Estates προσφέρει μια σειρά από μοναδικές επιλογές υψηλού επιπέδου οικισμών οι οποίοι βρίσκονται ανάμεσα σε ένα γραφικό περιβάλλον, οικογενειακές ανέσεις και προσφέρουν συντοχρόνως εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ