ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Μαρίνα Λεμεσού: Παραμένουν κλειστά τα εστιατόρια

Newsroom K

Τα αποτελέσματα των τεστ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη

Τα εστιατόρια στην Μαρίνα Λεμεσού θα παραμείνουν κλειστά σήμερα λόγω του μεγάλου αριθμού των τεστ που διενεργήθηκαν σε όλο το προσωπικό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί η ενδελεχής απολύμανση όλων των χώρων εστίασης και κοινόχρηστων εγκαταστάσεων της Μαρίνας Λεμεσού που ξεκίνησε χθες τα μεσάνυχτα.

Μέχρι και το απόγευμα που επαναλειτούργησε η Μαρίνα Λεμεσού, είχαν ήδη ολοκληρωθεί και τα προληπτικά τεστ κορωνοϊού σε όλο το προσωπικό των χώρων εστίασης που φιλοξενούνται εκεί, ενώ υπενθυμίζεται ότι χθες έγιναν προληπτικά τεστ σε όλα τα μέλη του προσωπικού της Limassol Marina Ltd. Ήδη τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν στο προσωπικό της Μαρίνας Λεμεσού έχουν ανακοινωθεί και είναι όλα αρνητικά στο σύνολό τους.

Λόγου του μεγάλου αριθμού των τεστ που διενεργήθηκαν σήμερα σε όλο το προσωπικό των χώρων εστίασης της Μαρίνας Λεμεσού, τα αποτελέσματά τους θα ανακοινωθούν αύριο, ενώ, για τον λόγο αυτό, ορισμένα από τα εστιατόρια ενδέχεται να παραμείνουν κλειστά και σήμερα μέχρι την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ