ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Μέσω Πάφου ισχυροποιείται η αεροπορική σύνδεση

Newsroom K

Ryanair και Aegean ενισχύουν την παρουσία τους στο αεροδρόμιο Πάφου

Με πιο έντονη την παρουσία της Ryanair και την προσθήκη 2 επιπρόσθετων πτήσεων της Aegean από τον Μάρτιο του 2020 στο διεθνές αεροδρόμιο Πάφου με αεροδρόμια της Πολωνίας ισχυροποιείται η αεροπορική σύνδεση.

Με ανακοίνωση της η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) με ι χαιρετίζει αυτές τις εξελίξεις όσο αφορά την αύξηση της συνδεσιμότητας του Διεθνές Αεροδρομίου Πάφου με ευρωπαϊκά αεροδρόμια.

Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται από την μια καλωσορίζει την Aegean στην Πάφο ελπίζοντας σε μια αγαστή και παραγωγική συνεργασία ώστε η εταιρεία να εδραιωθεί και να αναπτυχθεί εδώ. Από την άλλη εκφράζει την ευχαρίστηση της που η Ryanair επενδύει ακόμη περισσότερο στην Πάφο και επεκτείνει την παρουσία της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου με την δρομολόγηση 2 επιπρόσθετων δρομολογίων τον Μάρτιο του 2020 από αεροδρόμια της Πολωνίας.

Η εδραίωση της Ryanair στην Πάφο είναι γεγονός ενώ η σύνδεση τόσο με την Βαρσοβία αλλά και την Πόζναν αναμένεται να δώσει περαιτέρω ώθηση στην οικονομία και περαιτέρω ανάπτυξη των διαφόρων τμημάτων του τουρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ