ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:59
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Νέο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο ΚΕΔΙΠΕΣ

Δελτίο Τύπου

Πρόκειται για τον Σοφοκλή Παραπάνου στη θέση του ανεξάρτητου μη-ετελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ σε συνεδρία του ενέκρινε τον διορισμό του κ. Σοφοκλή Παραπάνου στη θέση του ανεξάρτητου μη- εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά και την έγκρισή του από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

O κ. Παραπάνος ανέλαβε καθήκοντα σήμερα,15 Απριλίου 2020. Ο Σοφοκλής Παραπάνος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στα χρηματοοικονομικά από το πανεπιστήμιο του Northern Illinois University των ΗΠΑ. Διαθέτει 30 χρόνια εμπειρίας στον τραπεζικό τομέα με εξειδίκευση σε θέματα διεθνών αγορών κεφαλαίου και τις χρηματοδοτήσεις σε αναδυόμενες αγορές. Εργάστηκε, μεταξύ άλλων, στην HSBC (Wardley Cyprus Ltd) καθώς και στον διεθνή χρηματοπιστωτικό οργανισμό, London Forfaiting Company PLC . Υπήρξε συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του πρώτου Κυπριακού, μη τραπεζικού, ιδρύματος παροχής εμπορικών χρηματοδοτήσεων σε Ευρωπαϊκές αναδυόμενες αγορές καθώς και στην παροχή υπηρεσιών συναλλάγματος.

Είναι επικεφαλής γραφείου που εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ενώ διετέλεσε μέλος σε διοικητικά συμβούλια χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων εταιρειών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ