ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:13
28°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Ο Νέαρχος Ιωάννου διαδέχεται τον Νίκο Μιχαηλά στη Δήμητρα

Newsroom K

Το ΔΣ της Εταιρείας ενέκρινε τον διορισμό του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου ως Διευθύνων Σύμβουλο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας στη συνεδρία που έγινε νωρίτερα σήμερα ενέκρινε τον διορισμό του Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, Δρ. Νέαρχου Ιωάννου, στη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου (Managing Director) της Εταιρείας.

Υπενθυμίζεται πως στα τέλη Ιουλίου ανακοινώθηκε ότι μετά από 15 χρόνια υπηρεσίας στην Δήμητρα Επενδυτική ο Νίκος Μιχαηλάς, διοικητικός σύμβουλος, γραμματέας και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αποχώρησε.

Ως εκ του προαναφερόμενου διορισμού, o Δρ. Νέαρχος Ιωάννου παύει να εκτελεί καθήκοντα Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και παράλληλα καθίσταται από ανεξάρτητος μη εκτελεστικός διοικητικός σύμβουλος της Εταιρείας σε εκτελεστικό διοικητικό σύμβουλο της Εταιρείας.

Ο Δρ. Νέαρχος Ιωάννου είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας από το 2009. Σπούδασε στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Βερολίνου από το οποίο έλαβε το 1984 πτυχίο στην Πολιτική Οικονομία, ενώ από το 1983 μέχρι το 1984 διετέλεσε λέκτορας στο Ινστιτούτο Κοινωνιολογίας του ίδιου πανεπιστημίου. Ακολούθως, από το 1984 μέχρι 1985 ακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Dresdner Bank AG, Duesseldorf. Το 1989 ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στο Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δυτικού Βερολίνου. Την περίοδο 1985-1990 εργάστηκε ως ανώτερος αξιωματούχος στην Dresdner Bank AG, Duesseldorf. Από το 1990 μέχρι το 2006 διετέλεσε διευθυντής της Υπηρεσίας Διεθνών Συναλλαγών της Τράπεζας Κύπρου και από το 2006 μέχρι το 2017 διετέλεσε γενικός διευθυντής του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού ενώ από το 2016 εργάζεται ως λέκτορας στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ) στον τομέα των χρηματοοικονομικών. Έχει διατελέσει μέλος αριθμού Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών.

Σημειώνεται ότι, στα πλαίσια διευθυντικής στελέχωσης της Εταιρείας, δρομολογείται ο διορισμός επιπρόσθετων ανεξάρτητων μη εκτελεστικών διοικητικών συμβούλων στο διοικητικό συμβούλιο της Εταιρείας καθώς επίσης και η ανασύνθεση των επιτροπών του Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ