ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:25
27°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. ΖΑΒΟΣ «αναθερμαίνει» την κυπριακή αγορά Κατοικίας

Δελτίο Τύπου

Παρουσιάστηκαν τα νέα Πρωτοποριακά Οικιστικά και Επενδυτικά Σχέδια «ΖΗΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ» – «ΖΗΤΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ»

Ο Όμιλος Εταιρειών Δ. Ζαβός στρέφεται και πάλι στην κυπριακή αγορά, με την εξαγγελία ενός νέου διπλού σχεδίου για την κυπριακή αγορά, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα εξασφάλισης και διασφάλισης ιδιόκτητης κατοικίας και τη δυνατότητα επένδυσης, στη Λεμεσό.

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Londa στη Λεμεσό, στην παρουσία των Δημάρχων της μείζονος Λεμεσού, εκπροσώπων των εργοδοτικών/επιχειρηματικών συνδέσμων και εκπροσώπων κτηματομεσιτικών γραφείων, ο Όμιλος Δ. Ζαβός παρουσίασε τα νέα πρωτοποριακά οικιστικά και επενδυτικά σχέδια «Ζήτα Κατοικία» - «Ζήτα Επένδυση».

Την επιχειρηματική κίνηση του Ομίλου επικρότησε, σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, ο οποίος τόνισε τη σημασία της ανάληψης δράσεων από πλευράς του ιδιωτικού τομέα, με στόχο την ενθάρρυνση της απόκτησης προσιτής στέγης στον τόπο, και ιδιαίτερα στην πόλη της Λεμεσού. Τα δύο σχέδια, «Ζήτα Κατοικία» και «Ζήτα Επένδυση», έχουν ως στόχο να κάνουν τη ζωή των συμπολιτών μας καλύτερη δήλωσε από την πλευρά του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Εταιρειών Δ. Ζαβός, κ. Μιχάλης Ζαβός.

Στην ομιλία του, ο κύριος Ζαβός ανέφερε ότι το διπλό σχέδιο βασίζεται στη φιλοσοφία κάλυψης των αναγκών των Κυπρίων συμπολιτών μας που θέλουν, από την μία να διασφαλίσουν την πολυπόθητη ιδιόκτητη κατοικία τους και από την άλλη, να έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν σε ακίνητα και να εξασφαλίσουν εγγυημένο εισόδημα που τους προσφέρει ο Όμιλος Δ. Ζαβός. Είπε ότι το σχέδιο «Ζήτα Κατοικία» αφορά τη δημιουργία μίας σύγχρονης και μοντέρνας κατοικίας που πληροί όλα τα πρότυπα κατοικιών σε μια λογική τιμή σε 7 προνομιούχες περιοχές της Λεμεσού, προσθέτοντας ότι οι τιμές αρχίζουν από 195.000 ευρώ για ένα διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων. Το σχέδιο «Ζήτα Επένδυση» εξασφαλίζει από τον Όμιλο Δ. Ζαβός εγγυημένο εισόδημα μέχρι και 4% της επένδυσης/αγοράς του ακινήτου.

Ο κύριος Ζαβός ανακοίνωσε επίσης ότι για τη διευκόλυνση της αγοράς και επένδυσης μίας Ζήτα Κατοικίας, ο Όμιλος Δ. Ζαβός έχει δημιουργήσει, σε συνεργασία με την ASTROBANK, σειρά ελκυστικών σχεδίων χρηματοδότησης. Τα προσφερόμενα σχέδια χρηματοδότησης ανέπτυξε σε ειδική παρουσίαση ο Περιφερειακός Διευθυντής Λεμεσού και Πάφου της ASTROBANK, κ. Ιωάννης Σαββίδης.  Στο διπλό σχέδιο «Ζήτα Κατοικία» - «Ζήτα Επένδυση» αναφέρθηκαν, σε σύντομους χαιρετισμούς τους, οι αρχιτέκτονες των έργων, κ.κ. Μιχάλης Μιχαήλ από το αρχιτεκτονικό γραφείο Λαζάρου & Μιχαήλ, Ηλίκος Ηλία από το αρχιτεκτονικό γραφείο Elia Elikos Architects & Engineers και Παναγιώτης Παχωμίου από το αρχιτεκτονικό γραφείο Παχωμίου & Καζαμίας Architects. «Ο Όμιλος αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά ότι ξέρει, όχι μόνο να ηγείται της αγοράς ακινήτων αλλά και να προτείνει λύσεις σε προβλήματα όπως αυτό της στέγασης, το οποίο αντιμετωπίζουν σήμερα πολλοί συμπολίτες μας», δήλωσε ο αρχιτέκτονας, κ. Μιχάλης Μιχαήλ, και πρόσθεσε ότι «από αρχιτεκτονικής άποψης, τα έργα του Σχεδίου αποτελούν μια σοβαρή επιλογή η οποία δεν είναι υποδιαίστερη ως προς την αισθητική και την καλαισθησία.»

«Το στοίχημα που καλούμαστε όλοι να κερδίσουμε είναι, η δημιουργία λειτουργικών οικιστικών μονάδων που δεν θα υστερούν σε ποιότητα κατασκευαστικών υλικών, θα πληρούν όλα τα κριτήρια της ασφαλούς οικοδόμησης και της υψηλής ενεργειακής απόδοσης και θα παραμείνουν σε προσιτές τιμές», τόνισε από την πλευρά του ο αρχιτέκτονας, κ. Ηλίκος Ηλία.  Ο αρχιτέκτονας, κ. Παναγιώτης Παχωμίου τόνισε ότι ο Όμιλος Δ. Ζαβός ενισχύει την επιλογή κατοικίας σε μία προσβάσιμη περιοχή, προσφέροντας ακίνητα στις πιο προνομιούχες περιοχές της Λεμεσού όπως, Άγιος Σπυρίδωνας, Πέτρου & Παύλου, Τσίρειο, Μέσα Γειτονιά, Γερμασόγεια και Άγιος Αθανάσιος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ