ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Πέντε νέοι Συνέταιροι στην PwC Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Αναλαμβάνουν καθήκοντα από την 1η Ιουλίου 2019

Οι εταιρείες του διεθνούς δικτύου της PwC στην Κύπρο PricewaterhouseCoopers Ltd και Σ. Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τον διορισμό πέντε νέων συνεταίρων, οι οποίοι αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντά τους από την 1η Ιουλίου 2019.

Η ενίσχυση των ομάδων της PwC στην Κύπρο, με τη σημαντική και πολύτιμη προσθήκη των νέων συνεταίρων, οι οποίοι είναι όλοι νεαροί επαγγελματίες με πάθος, σθένος, όραμα και μεγάλες εμπειρίες, αλλά και ικανότητες και τεχνογνωσία στον τομέα της εξειδίκευσής τους, θα συμβάλει σημαντικά στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην προώθηση και επίτευξη του σκοπού μας για την οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην κοινωνία και την επίλυση σημαντικών προβλημάτων.

Η PricewaterhouseCoopers Ltd ανακοινώνει το διορισμό της κ. Ελίνας Χριστοφίδου, καθώς επίσης και των κκ. Ζαχαρία Κληρίδη, Μιχάλη Σταυρίδη και Νίκου Σταύρου στη θέση των Συνεταίρων.

Η Ελίνα Χριστοφίδου είναι μέλος της PwC από το 2010 και εργάζεται στο τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, με έμφαση στον τομέα των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών. Σπούδασε Πολιτική και Δομική Μηχανική στο Πανεπιστήμιο του Cambridge και κατέχει διδακτορικό στην Ποσοτική Χρηματοοικονομική από το Imperial College του Λονδίνου. Διαθέτει εκτενή πείρα στον τομέα των Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών, καθώς στο παρελθόν εργάστηκε επί σειρά ετών στη Santander και στην Deutsche Bank στο Λονδίνο.

Ο Ζαχαρίας Κληρίδης εργάζεται στην PwC από το 2008 και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Ιδιωτών Πελατών, παρέχοντας υπηρεσίες σε ορισμένους από τους μεγαλύτερους ομίλους πελατών του Οργανισμού. Διαθέτει πτυχίο (BSc) στα Μαθηματικά και Οικονομικά από το LSE και είναι μέλος του ICAEW (ACA). Στο παρελθόν δούλεψε στo Τμήμα Ελεγκτικών και Ασφαλιστικών Υπηρεσιών - Διαχείρισης Επενδύσεων της PwC στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Μιχάλης Σταυρίδης εργάζεται στην PwC για σχεδόν 17 χρόνια. Στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τμήματα Συμβουλευτικών και Φορολογικών Υπηρεσιών, ενώ σήμερα ηγείται των προσπαθειών της PwC Κύπρου στις Υπηρεσίες Στρατηγικής Φορολογικής Συμμόρφωσης. Στο παρελθόν εργάστηκε στην Arthur Andersen στο Λονδίνο, στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών (Financial Markets Division). Διαθέτει πτυχίο (BsC) στα Οικονομικά και Λογιστική από το Πανεπιστήμιο του Bristol και είναι μέλος του ICAEW (ACA).

Ο Νίκος Σταύρου εργάζεται στον τομέα Ελεγκτικών Υπηρεσιών με έμφαση στον κλάδο Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών. Διαθέτει πτυχίο (BSc) στα Οικονομικά από το LSE και Μάστερ Φιλοσοφίας (MPhil) στις Χρηματοοικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Είναι μέλος του ICAEW (ACA) από το 2003.

H Σ. Α. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ & ΣΙΑ Δ.Ε.Π.Ε. ανακοινώνει τον διορισμό του κ. Μιχάλη Τσικουρή στη θέση του Συνεταίρου. Ο Μιχάλης Τσικουρής εργάζεται τα τελευταία δώδεκα χρόνια στη δικηγορική εταιρεία. Διαθέτει Πτυχίο στη Νομική (LLB) από το Πανεπιστήμιο του Bristol και Μάστερ Νομικής (LLM) από το LSE και είναι δικηγόρος, μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Ειδικεύεται στο Εταιρικό και Εμπορικό Δίκαιο με ιδιαίτερη έμφαση στις (διασυνοριακές) συγχωνεύσεις και στις διεθνείς συναλλαγές και αναδιοργανώσεις πολυεθνικών ομίλων εταιρειών, καθώς και στη δημιουργία κοινοπραξιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ