ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Πολιτικές διαβουλεύσεις με Ρωσία για να έρθουν τουρίστες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Κρίσιμη τηλεδιάσκεψη με Μόσχα την προσεχή Παρασκευή για άνοιγμα προγραμματισμένων και ναυλωμένων πτήσεων

Πολιτικές διαβουλεύσεις με τη Μόσχα την προσεχή Παρασκευή, 18 Ιουνίου, με σκοπό να ξεκλειδώσουν προγραμματισμένες αλλά και ναυλωμένες πτήσεις. Όπως πληροφορείται η «Κ», στο Υπουργείο Μεταφορών προετοιμάζονται για τηλεδιάσκεψη που έχει προγραμματιστεί την Παρασκευή μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου με τον Υφυπουργό Μεταφορών της Ρωσίας. Το καίριο ζήτημα φυσικά είναι το άνοιγμα των προγραμματισμένων και ναυλωμένων πτήσεων, ώστε να έρθει τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία.

Είναι κρίσιμη συνάντηση για το άνοιγμα των πτήσεων από τη Ρωσία, καθώς είναι μία εκ των δύο παραδοσιακών τουριστικών αγορών της Κύπρου. Οι αφίξεις από τη Ρωσία κατά τη χρονιά ρεκόρ του τουρισμού για την Κύπρο το 2019, έφτασαν τις 781.856, ενώ πέρσι έως το 2020 που υπήρχαν πολλοί περιορισμοί στις μετακινήσεις μεταξύ των 2 χωρών, έφτασαν τις 20 - 25 χιλιάδες.

Στην τηλεδιάσκεψη θα λάβουν μέρος εκτός απο τον Υπουργό Μεταφορών, ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος και άλλοι τουριστικοί φορείς της Κύπρου. Ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη προχώρησε σε δηλώσεις στην Guardian, λέγοντας ότι η Κύπρος αξίζει να είναι στην πράσινη ταξιδιωτική λίστα της βρετανικής Κυβέρνησης. Αποδεικνύεται από τα παραπάνω πως, η Κύπρος ποντάρει αυτή τη χρονιά για άλλη μια φορά στις παραδοσιακές τουριστικές της αγορές, κάνοντας "συνεχείς κρούσεις" για να σωθεί έστω και καθυστερημένα λόγω των δεδομένων, η τουριστική χρονιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ