ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:12
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Πότε παρουσιάζει τη νέα της στρατηγική η MTN

Newsroom K

Εντός Ιουνίου αναμένεται ότι θα ανακοινώσουν την επικοινωνιακή της στρατηγική μετά την εξαγορά της από την Monaco Telecom

Εντός Ιουνίου και συγκεκριμένα την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στον χώρο του νέου δημοτικού θεάτρου Λευκωσίας αναμένεται ότι θα ανακοινώσει τη νέα της στρατηγική η εταιρεία τηλεπικοινωνιών ΜΤΝ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθεί επίσης και η επικοινωνιακή στρατηγική της εταιρείας, κάτι που αναμενόταν τους τελευταίους μήνες, μετά την εξαγορά της εταιρείας από την Monaco Telecom τον περασμένο Ιούλιο. Η συναλλαγή ήταν πέραν των 200 εκατ., ευρώ και ολοκληρώθηκε το τρίτο τρίμηνο του 2018. Πέραν της αλλαγής του ονόματος, η εταιρεία υπό τις οδηγίες του διευθύνοντος συμβούλου της Θάνου Χρονόπουλου, προχωρά σε επενδύσεις στο δίκτυο 4.5 G, με στόχο το δίκτυο 5G.

Σημειώνεται ότι η Monaco Telecom είναι ο πάροχος του Πριγκιπάτου του Μονακό, παρέχοντας υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ίντερνετ και τηλεόρασης, διεθνή συνδεσιμότητα μέσω δεδομένων, καθώς και υπηρεσίες cloud και hosting. Η Monaco Telecom έχει αναπτύξει μια ισχυρή τεχνολογική προσέγγιση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών: τον Απρίλιο του 2017 έγινε ο πρώτος πάροχος που λάνσαρε για εμπορική χρήση το 4G δίκτυο κινητής 1Gbs, ενώ σε σταθερές ευρυζωνικές συνδέσεις παρέχει πρόσβαση 1Gbs σε όλα τα νοικοκυριά.

Η ΜΤΝ άρχισε τις εμπορικές της δραστηριότητες στην Κύπρο τον Ιούλιο του 2004 εξασφαλίζοντας τη δεύτερη άδεια κινητής τηλεφωνίας στη χώρα σε σχετική δημοπρασία και σύντομα έγινε ένας από τους κορυφαίους παρόχους στην Κύπρο. Τα τελευταία πέντε χρόνια, η εταιρεία αύξησε το μερίδιο αγοράς της κατά 7% και ο Κύκλος Εργασιών της ήταν 123 εκατομμύρια ευρώ για το 2017.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ