ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Προγράμματα καλοκαιρινής απασχόλησης από την PwC

Δελτίο Τύπου

Τα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα σε φοιτητές να αποκτήσουν μία πρώτη άποψη για το επαγγελματικό περιβάλλον σ’ ένα μεγάλο οργανισμό

Παρά τις δύσκολες συνθήκες και τις νέες προσκλήσεις που καλούνται να διαχειριστούν οι επιχειρήσεις, συνεπεία της πανδημίας του COVID-19, η PwC Κύπρου προσφέρει και φέτος την ευκαιρία σε 90 φοιτητές πανεπιστημίων να συμμετέχουν σε 3 προγράμματα καλοκαιρινής απασχόλησης του οργανισμού.

Έχοντας ως κορυφαία προτεραιότητα την ασφάλεια και την ευημερία των συμμετεχόντων, ο οργανισμός προχώρησε στην αναδιαμόρφωση του φετινού προγράμματος συνδυάζοντας την εξ αποστάσεως μάθηση, τη φυσική παρουσία και τις διαδικτυακές συναντήσεις.

Τα προγράμματα που διαρκούν από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο, δίνουν τη δυνατότητα στους φοιτητές να αποκτήσουν μία πρώτη άποψη για το επαγγελματικό περιβάλλον στην PwC, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και να συμμετέχουν σε μια σειρά από εργαστήρια που στοχεύουν στηn διεύρυνση των γνώσεων και των δεξιοτήτων τους, με σκοπό την ενίσχυση της προοπτικής εργοδότησης τους μελλοντικά. Τα προγράμματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως είναι η τεχνολογία και η ψηφιακή αναβάθμιση, οι υπηρεσίες και τα προγράμματα εκπαίδευσης για την απόκτηση των επαγγελματικών τίτλων ACA/ACCA/CFA, καθώς και οι κοινωνικές και προσωπικές δεξιότητες όπως η αποτελεσματική επικοινωνία, η διαχείριση του χρόνου, οι δεξιότητες για συνεντεύξεις εργασίας και η αποδοχή της διαφορετικότητας στο χώρο εργασίας. Κατά την διάρκεια των προγραμμάτων, οι φοιτητές έχουν επίσης τη δυνατότητα συμμετοχής σε ομαδικές εργασίες με έμφαση στην τεχνολογία και στην επιχειρηματικότητα.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της PwC κ. Ευγένιος Ευγενίου, ανέφερε ότι ο οργανισμός στηρίζει διαχρονικά μέσα από διάφορες δράσεις και προγράμματα τους νέους ανθρώπους. Επεσήμανε επίσης ότι, “παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι σήμερα, η επένδυση στους νέους ανθρώπους συνεχίζει να αποτελεί για εμάς υψίστη προτεραιότητα και απαραίτητη προϋπόθεση για τη διαμόρφωση των επαγγελματιών του μέλλοντο, και τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για την κοινωνία μας” επεσήμανε.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ