ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:42
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Προχωρά το νέο Jumbo στον Στρόβολο

Newsroom K

Πράσινο φως από το Τμήμα Περιβάλλοντος για τη μετατροπή του κτηρίου του πρώην Στεφανίδη σε κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας

Δώδεκα μήνες θα διαρκέσουν οι εργασίες για την μετατροπή του κτηρίου στο οποίο στεγάζοντας τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Στεφανίδη σε κατάστημα Jumbo, το δεύτερο της αλυσίδας στη Λευκωσία  Το έργο πήρε έγκριση από την Περιβαλλοντική αρχή. Υπενθυμίζεται ότι το ακίνητο είχε περάσει στη Remu και πωλήθηκε στην ελληνική αλυσίδα. Στη σελίδα της REMU αναφέρεται ότι το ακίνητο είναι σε προσφορά, ενώ κοστολογείται για το ποσό των 18,3 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον η ανάπτυξη θα διαθέτει συνολικό ωφέλιμο εμβαδόν χώρου πωλήσεων 10.476 m2, 331 χώρους στάθμευσης,  αποθηκευτικούς χώρους με συνολικό εμβαδόν 2.990 m2, και γραφεία με συνολικό εμβαδόν 200 m2 .

Αναφέρεται επίσης ότι οι δεξαμενές αποθήκευσης καυσίμων που υπάρχουν στο βόρειο άκρο της ανάπτυξης θα αφαιρεθούν. 

Όσο αφορά τα σημεία πρόσβασης, σύμφωνα με την Μελέτη Εκτίμησης Επιπτώσεων στο Περιβάλλον, θα είναι τρία και θα βρίσκονται ανατολικά της ανάπτυξης στο δρόμο προς το δάσος της Αθαλάσσας. Το ένα σημείο πρόσβασης θα αφορά την είσοδο των οχημάτων τροφοδοσίας, ένα για την είσοδο και έξοδο των πελατών της ανάπτυξης που θα παρέχει πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης και ένα σημείο που θα αποτελεί την έξοδο των οχημάτων τροφοδοσίας. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ