ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:05
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Πώλησε 3.1 εκατ. ευρώ ακίνητα η G&P Lazarou μέσω e-auctions

Newsroom K

Πέτρος Λαζάρου: Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δείχνουν πως ήρθαν για να μείνουν

Σε πωλήσεις ακινήτων συνολικής αξίας 3.1 εκατομμυρίων ευρώ προχώρησε η G&P Lazarou στην δεύτερη κατά σειρά διαδικασία ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Μέσω της ιδιωτικής πλατφόρμας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που έχει δημιουργήσει η εταιρεία συνολικά κατά την σημερινή διαδικασία πώλησε 8 ακίνητα. Τα δύο εξ’ αυτών ήταν αξίας πέραν τους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο λόγος για ένα διπλό οικόπεδο στο κέντρο της Λευκωσίας έναντι 1.2 εκατ. ευρώ και ένα παραθαλλάσιο φιλέτο για 1.15 εκατ. ευρώ (9.500 μέτρα). Βάσει των στοιχείων των πράξεων που έγιναν στην Online διαδικασία, πωλήθηκε κτήμα στην Κοκκινοτριμιθιά, κτήμα στην Παρεκκλησιά, διαμέρισμα στην περιοχή του Frederick και άλλα.

Ο επόμενος πλειστηριασμός της εταιρείας αναμένεται να γίνει περί τα τέλη Αυγούστου. Αξίζει να σημειωθεί πως, κατά την πρώτη διαδικασία πλειστηριασμού που ήταν στις 7 Ιουλίου πωλήθηκαν ακόμα 1 εκατ. ευρώ αξίας ακίνητα. Συνολικά δηλαδή, εντός Ιουλίου 2020 η G&P Lazarou πώλησε ακίνητα αξίας 4.1 εκατ. ευρώ μέσω ηλεκτρονικής διαδικασίας.

Ο CEO της εταιρείας Πέτρος Λαζάρου δήλωσε στην «Κ» πως, «το θετικό είναι ότι ο κόσμος δείχνει εμπιστοσύνη στην κτηματαγορά και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί δείχνουν πως ήρθαν για να μείνουν».

Η διαδικασία των πλειστηριασμών γίνεται μέσω του λογισμικού «Auction Live».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ