ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Επιχειρήσεις

Σε ρυθμούς πρωτόγνωρης black Friday η Κύπρος

Newsroom K

Η αγορά κινείται σε πρωτόγνωρους ρυθμούς

Η φετινή Black Friday είναι πολύ διαφορετική από όλες τις προηγούμενες. Σε κλίμα πανδημίας, καταναλωτές σπεύδουν δειλά σε καταστήματα για να εκμεταλλευτούν τις φετινές προσφορές με την κίνηση να προβλέπεται μειωμένη.

Σε δηλώσεις στην «Κ» και στον Παναγιώτη Ρουγκάλα, ο γενικός γραμματέας του ΠΑΣΥΛΕ, Μάριος Αντωνίου είχε υπογραμμίσει ότι έπειτα από την κρίση που βίωσαν αυτό το χρόνο οι επιχειρήσεις, οι προσφορές είτε στο πλαίσιο της Black Friday, είτε οι Χριστουγεννιάτικες που έπονται, θα είναι μια «σανίδα σωτηρίας». «Έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ για τζίρο από πωλήσεις. Όταν στη Λεμεσό ή στην Πάφο είναι κλειστές οι επιχειρήσεις και δεν υπάρχουν εισπράξεις, σίγουρα θα προτιμήσουν οι καταστηματάρχες να κάνουν πιο δελεαστικές προσφορές σε διαδικτυακό αναγκαστικά επίπεδο, για να πωληθούν προϊόντα και να εισπράξουν κάποια χρήματα. Κάποιος που υπολόγιζε ότι φέτος θα βάλει προσφορές 35%, φέτος θα βάλει στο 50% για παράδειγμα, ώστε και να φύγει το προϊόν που έχει μείνει απούλητο λόγω περιορισμών και άλλων λόγων που έφερε η πανδημία, αλλά και από την άλλη λόγω της υπέρμετρης ανάγκης του για είσπραξη», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, η διαδικτυακή αγορά θα έχει την τιμητική της. Πολύ διαφοροποιημένο φέτος και για τη Λεμεσό και την Πάφο το σκηνικό των αγορών, αφού όλες οι ελπίδες των δύο επαρχιών εναπόκεινται στο διαδικτυακό εμπόριο. Όλες οι προσφορές, από μικρούς και μεγάλους θα είναι «online» και αναμένουν να λάβουν κάποιο ποσοστό πωλήσεων της περσινής περιόδου.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ