ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

ΣΙΚΑΠ: Ικανοποιημένα τα κέντρα αναψυχής από την επισκεψιμότητα στην Πάφο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Tα εστιατόρια, συνεχίζουν να καταγράφουν χαμηλό κύκλο εργασιών, επεσήμανε ο κ. Καλλής

Ικανοποιητική ήταν η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το τριήμερο του κατακλυσμού στην Πάφο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ Δημήτρη Καλλή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Καλλής ανέφερε πως τόσο ντόπιοι όσο και Κύπριοι επισκέπτες από άλλες πόλεις γέμισαν κυρίως καφετέριες, σνακ μπαρ και μπαράκια της πόλης.

Επεσήμανε ωστόσο, πως τα εστιατόρια, συνεχίζουν να καταγράφουν χαμηλό κύκλο εργασιών.

Ωστόσο, ορισμένα εξ αυτών, όπως είπε, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Συνδέσμου Κέντρων Αναψυχής Πάφου, κυρίως, οι ψαροταβέρνες κοντά στη θάλασσα είχαν αρκετά καλή κίνηση το Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Καλλής εκτίμησε πως εάν δεν έρθουν τουρίστες στην Πάφο, τα κέντρα αναψυχής της πόλης και επαρχίας θα συνεχίσουν να υπολειτουργούν λόγω έλλειψης πελατών.

Ακόμη και τώρα, διευκρίνισε, που επαναλειτούργησαν από τις 21 Μαΐου περίπου 100 κέντρα στην Πάφο, η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται δραματική, από πλευράς επισκεψιμότητας.

Σημείωσε τέλος ότι, οι κανόνες υγιεινής και τα πρωτόκολλα της κυβέρνησης εφαρμόζονται πιστά από τα κέντρα αναψυχής της Πάφου, αφού οι λειτουργοί που κάνουν ελέγχους δίνουν συγχαρητήρια στους ιδιοκτήτες, κατέληξε ο κ. Καλλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ