ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο Neo Plaza το γλυκοπωλείο Μελίρρυτον

Δελτίο Τύπου

Το νέο στέκι για τους γλυκατζήδες όλης της Λευκωσίας

Το εμπορικό πάρκο Neo Plaza ανοίγει τις πύλες του τον Σεπτέμβριο και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το κοινό με το γλυκοπωλείο Μελίρρυτον! Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου του Neo Plaza, το παραδοσιακό παλιό γλυκοπωλείο με τις μυρωδιές και συνταγές από την Ανατολή έρχεται στο Neo Plaza και ενισχύει το στοιχείο του ‘’all- day’’ προορισμού, δημιουργώντας το νέο ‘’must’’, στέκι για τους γλυκατζήδες όλης της Λευκωσίας.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και η ‘’έξυπνη’’ διευθέτηση των χώρων του Neo Plaza που συνδυάζει τη σημαντική εμπορική δράση με την κοινωνικότητα, τις ευχάριστες δραστηριότητες και την αναψυχή, γίνεται το ιδανικό περιβάλλον να υποδεχτεί το Μελίρρυτον και τον αέρα της παλιάς, ξέγνοιαστης, ποιοτικής εποχής που φέρνει μαζί του.

Γλυκά φτιαγμένα στο χέρι, με συνταγές παραδοσιακές και υλικά αγνά, ποιοτικά, περιμένουν το κοινό, ενώ ζεστές πίτες, όπως τυρόπιτα, σπανακόπιτα, μπουγάτσα, θα συνοδεύουν ένα ζεστό cappuccino ή και ένα φρέσκο χυμό, ή ακόμη κάποιο από την μεγάλη ποικιλία των εξαιρετικών τσαγιών του καταστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ