ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Επιχειρήσεις

Στον Παπαχριστοφόρου το Parklane στη Λεμεσό

Newsroom K

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021

Η Invel Real Estate Management αναμένεται να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, η Εταιρεία C.C.C. Tourist Enterprises Public Company Ltd, η οποία κατέχει το 24,98% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane Hotels Limited, ανακοινώνει ότι μαζί με την εταιρεία Emerald Coast Properties Ltd, η οποία κατέχει το 75,02% των εκδομένων μετοχών της Parklane, έχουν υπογράψει Μνημόνιο Συναντίληψης με την εταιρεία Invel Real Estate Management (Cyprus) Ltd, με το οποίο της παρέχουν αποκλειστικό δικαίωμα να προχωρήσει στην μελέτη δέουσας επιμέλειας «due diligence», και εάν ικανοποιηθεί να προχωρήσει στην εξαγορά του 100% των εκδομένων μετοχών της εταιρείας Parklane.

Σύμφωνα με το Μνημόνιο Συναντίληψης, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών η Εταιρεία θα διαθέσει το 24,98% των εκδομένων μετοχών που κατέχει στην Parklane, έναντι του αντίτιμου των €22,50 εκατομμύρια. Από την συναλλαγή υπολογίζεται να προκύψει κέρδος, το οποίο θα μπορεί να υπολογιστεί μόνο μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών.

Υπενθυμίζεται πως η Invel Real Estate είναι ο βασικός μέτοχος της Prodea Investments και κατ’ επέκταση των ξενοδοχείων ‘’The Landmark Nicosia’’ και ‘’Aphrodite Hills Resort’’ που ιδρυτής της είναι ο κύπριος Χρήστος Παπαχριστοφόρου.

Η Parklane είναι η ιδιοκτήτρια εταιρεία του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol, το οποίο έχει επαναλειτουργήσει τον Μάρτιο του 2019.

Η ολοκλήρωση της εξαγοράς των μετοχών, η οποία υπόκειται μεταξύ άλλων στην ολοκλήρωση της μελέτης δέουσας επιμέλειας «due diligence» και τελικών δεσμευτικών συμφωνιών, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι και τις 23 Ιανουαρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ