ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:08
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Στον σύνδεσμο υπεραγορών η αλυσίδα MAS

Newsroom K

Η επανένταξη του Θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία και φωνή του ΠΑ.Σ.ΥΠΕ

Την επανένταξη των υπεραγορών MAS στις τάξεις του μετά από επτά χρόνια, ανακοινώνει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Υπεραγορών ΠΑ.Σ.ΥΠΕ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, η εκ νέου συμμετοχή του MAS με 45 μέχρι τώρα υπεραγορές, αναμένεται ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία και φωνή του ΠΑ.Σ.ΥΠΕ στην προσπάθεια του για διεκδίκηση και προώθηση των καλών νοουμένων συμφερόντων των μελών του όπως προνοεί και το καταστατικό του στον τομέα του λιανεμπορίου τροφίμων στην Κύπρο.

Αναφέρει ότι οι υπεραγορές MAS έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να εξελιχθούν σε έναν από τους βασικούς παίκτες της αγοράς στο λιανεμπόριο τροφίμων και έχουν καταξιωθεί τόσο στην συνείδηση των καταναλωτών αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου. Αυτό, επισημαίνει, αντικατοπτρίζει και την τεράστια σημασία που έχει η επανένταξη του ομίλου Υπεραγορών MAS στις τάξεις του ΠΑ.Σ.ΥΠΕ και την προοπτική που ανοίγει για το μέλλον.

Σημειώνεται ότι στο μητρώο του συνδέσμου είναι εγγεγραμμένα πάνω από 250 μέλη που περιλαμβάνουν μεγάλες αλυσίδες υπεραγορών, υπεραγορές πόλεων, τοπικά και συνοικιακά καταστήματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ