ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:41
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Τερματίστηκαν οι συζητήσεις για συγχώνευση PMI και Altria

Newsroom K

Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν ότι θα παραμείνουν χωριστές, εντείνοντας τη συνεργασία τους στις ΗΠΑ

Το τέλος των συζητήσεων σχετικά με τη δυνητική συγχώνευση της Philip Morris International (PMI) και της Altria Group, οδήγησε τις δύο εταιρείες στην απόφαση να εντείνουν τη συνεργασία τους σχετικά με την κυκλοφορία του IQOS στις ΗΠΑ, σαν μέρος των κοινών προσπαθειών τους για έναν κόσμο χωρίς τσιγάρο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «το καινοτόμο προϊόν της PMI, το οποίο δεν είναι ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλλά ανήκει στην κατηγορία των Νέων Προϊόντων Καπνού, ενσωματώνει επαναστατική τεχνολογία που θερμαίνει και δεν καίει τον καπνό».

Σημειώνεται πως, το IQOS είναι σήμερα το μοναδικό θερμαινόμενο προϊόν καπνού το οποίο, μετά από αξιολόγηση που διήρκησε 2 χρόνια, έλαβε έγκριση από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων και Τροφίμων) για πώληση στις ΗΠΑ. Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση του FDA σημειώνεται ότι «το προϊόν είναι κατάλληλο για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Ήδη, το IQOS κυκλοφορεί σε 48 αγορές σε όλο τον κόσμο και περίπου 8 εκατ. ενήλικοι καπνιστές έχουν διακόψει το κάπνισμα και έχουν στραφεί σε αυτό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, στόχος της είναι να κάνει το κάπνισμα οριστικά παρελθόν, με την PMI να αφιερώνει τις δυνάμεις της στην ανάπτυξη και προώθηση δυνητικά καλύτερων εναλλακτικών σε σχέση με το τσιγάρο.

«Στην προσπάθεια αυτή, πάγιο αίτημα της κοινωνίας, αλλά και δικαίωμα των εκατομμυρίων ενήλικων καπνιστών, παραμένει ο ειλικρινής διάλογος και η πρόσβαση στην έγκυρη πληροφόρηση για εναλλακτικά προϊόντα τα οποία, δυνητικά, μπορούν να μειώσουν τη βλάβη που προκαλεί το τσιγάρο», καταλήγει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ