ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
22°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Το νέο ΔΣ του Invest Cyprus

Newsroom K

Πρόεδρος παραμένει ο Μιχάλης Μιχαήλ, αντιπρόεδρος ο Κώστας Γαλαταριώτης

Το νέο του Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο οργανισμός Προσέλκυσης Επενδύσεων. Στην ετήσια γενική συνέλευση του Invest Cyprus η οποία συμπίπτει με τη λήξη της τετραετούς θητείας του ΔΣ, ανακοινώθηκε ότι πρόεδρος παραμένει ο Μιχάλης Μιχαήλ. Την θέση του αντιπροέδρου αναλαμβάνει ο Κώστας Γαλαταριώτης.

Τα νέα μέλη του ΔΣ είναι οι Νικόλας Θεοχαρίδης, Γιάννης Χατζηχάννας, Έλενα Τάνου, Κίκης Αθηνοδώρου, Παντελής Λεπτός, Μελίνα Πύργου, Γιώργος Δημητρίου, Χρίστος Φωτιάδης, Παυλίνα Μελά, Σπύρος Βασιλείου, Διάκος Θεοδώρου, και Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΔΣ Μιχάλης Μιχαήλ ευχαρίστησε τα απερχόμενα μέλη για την προσφορά τους ενώ ανέφερε ότι τόσο τα νέα μέλη όσο και ο ίδιος θα καταβάλουν όλες τους τις δυνάμεις για να προωθήσουν την Κύπρο ως επιχειρηματικό κέντρο και επεδνυτικό προορισμό με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων.  

Αλλαγή σκυτάλης έγινε και στον CIFA (οργανισμό επενδυτικών ταμείων), με τον πρόεδρο του Άγγελο Γρηγοριάδη (και μέλος του ΔΣ της Κεντρικής Τράπεζας) να αποχωρεί. 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ