ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:11
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Χάλασε το «deal» μεταξύ Astrobank και Arab Jordan Investment Bank

Newsroom K

«Μετάνοιωσε» η εξαγορασθείσα τράπεζα και αποφάσισε να συνεχίσει τη λειτουργία της

Δεν υφίσταται «deal» μεταξύ Astrobank και Arab Jordan Investment Bank (AJIB). Η Arab Jordan Investment Bank (AJIB) και η AstroBank που είχαν ενημερώσει εντός Απριλίου ότι έχουν συνάψει συμφωνία για την εξαγορά των εργασιών της AJIB στην Κύπρο από την AstroBank φαίνεται να ακυρώθηκε.

Η AstroBank ανακοίνωσε στις 7 Αυγούστου 2020 πως η AJIB αποφάσισε να συνεχίσει να στηρίζει την εγχώρια αγορά ως ξεχωριστή οντότητα, μέσα από τη λειτουργία του υποκαταστήματός που διατηρεί στην Κύπρο, έχοντας προβεί σε επαναξιολόγηση των συνθηκών της κυπριακής αγοράς στη μετά την πανδημία του κορωνοϊού περίοδο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι διοικήσεις της AJIB και της AstroBank που υπέγραψαν την σχετική συμφωνία στις 28 Φεβρουαρίου 2020, αντάλλαξαν ευχαριστίες για την αμοιβαία προσπάθεια και εμπιστοσύνη που επέδειξαν κατά τους προηγούμενους μήνες, δηλώνοντας πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, προς αμοιβαίο όφελός τους.

Η συναλλαγή αναμενόταν να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου εξάμηνου του 2020. Ερωτηματικό παραμένει εάν η AJIB τελικώς θα αποκτήσει μετοχικό κεφάλαιο στην AstroBank βάσει της τότε συμφωνίας.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ