ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:31
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Δίωρη απεργία εργαζόμενων στη Διεύθυνση Αναδιαρθρώσεων Τρ. Κύπρου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΤΥΚ ανέφερε πως η Τράπεζα Κύπρου συνεχίζει την εξόφθαλμη παραβίαση των υφιστάμενων συμφωνιών

Σε δίωρη στάση εργασίας κατήλθαν σήμερα οι εργαζόμενοι στη Διεύθυνση Αναδιαρθρώσεων και Ανάκτησης Χρεών της Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΥΚ, η στάση εργασίας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 12:30 – 14:30.

Δυστυχώς, αναφέρει η ανακοίνωση, «αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε στα μέτρα, αφού η Τράπεζα Κύπρου, συνεχίζει την εξόφθαλμη παραβίαση των υφιστάμενων συμφωνιών και εμμένει στην ανάθεση εργασιών σε τρίτους χωρίς την προβλεπόμενη από τις υφιστάμενες συμφωνίες έγκριση της Οργάνωσής μας, θέτοντας έτσι σε άμεσο κίνδυνο την ισχύ των υφιστάμενων συμφωνιών και ειδικότερα τις θέσεις εργασίας των μελών μας».

Με τη σημερινή στάση εργασίας, προστίθεται, «οι συνάδελφοι έχουν στείλει δυνατά και ξεκάθαρα μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε και θα παραμείνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να διαφυλάξουμε την ισχύ των υφιστάμενων συμφωνιών και των εργασιακών θεσμών».

Η ΕΤΥΚ συγχαίρει τους συναδέλφους «για την αποφασιστικότητα και τη συνοχή που επέδειξαν, με τη μαζική συμμετοχή τους στην προειδοποιητική αυτή στάση εργασίας».

«Ελπίζουμε ότι η Τράπεζα θα διαφοροποιήσει τη στάση της, και μέσα στα πλαίσια ενός καλόπιστου διαλόγου, ο οποίος θα εδράζεται στον αλληλοσεβασμό και στην τήρηση των συμφωνιών, θα εξευρεθούν οι αμοιβαία αποδεχτές λύσεις, αποφεύγοντας τις όποιες περαιτέρω επιζήμιες αντιπαραθέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ