ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:18
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Έπονται εξελίξεις με το θέμα των νέων χρεώσεων της Τρ.Κυπρου

Newsroom K

Ικανοποιημένος ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ από τη σημερινη συζήτηση που είχε με τη Διοίκηση της Τράπεζας

Αναμένονται εξελίξεις εντός της ημέρας αναφορικά με τις νέες χρεώσεις της Τράπεζας Κύπρου που ανακοινώθηκαν προ ημερών και θα εφαρμόζονταν από τις 13 Ιανουαρίου του 2020.

Στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας Κύπρου βρέθηκε ο Πρόεδρος του Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου και συναντήθηκε με την διοίκηση της Τράπεζας Κύπρου, τον κ. Πανίκο Νικολάου και τον αναπληρωτή γενικό διευθυντή τον κ. Χρήστο Πατσαλίδη, για να συζητήσουν το θέμα των νέων χρεώσεων και να τους μεταβιβάσει δια ζώσης την δυσαρέσκεια του για αυτή την απόφαση.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως, "δεν μπορεί να υπάρξει ισχυρή οικονομία δίχως δυνατό τραπεζικό τομέα", ενώ αναφορικά με τους σχεδιασμούς της τράπεζας για την έναρξη χρεωσεων από την νέα χρονιά σε παραδοσιακές συναλλαγές, "τόνισε στη Διεύθυνση πως το μήνυμα δεν εστάλη σωστά στους πολίτες".

"Φεύγω από τη συνάντηση απόλυτα ευχαριστημένος και πάντα με γνώμονα την οικονομία, θα βρεθεί λύση. Μέσα από τη συζήτηση, το διάλογο, δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος. Η τράπεζα Κύπρου πρέπει να έχει το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης", σημείωσε.

Πηγές της Τράπεζας Κύπρου ανέφεραν πως εντός της ημέρας αναμένεται ανακοίνωση σχετικά με τις χρεώσεις.

Πολύ πιθανόν οι χρεώσεις να αποσυρθούν μερικώς ή στην ολότητά τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ