ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:03
10°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Η ΚΕΔΙΠΕΣ βγάζει εκτός συγκεκριμένο όρο από μνημόνιο για ΕΣΤΙΑ

Newsroom K

Με αφορμή δημοσιεύματα, η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ενεργεί πάντοτε με διαφάνεια στο πλαίσιο της νομιμότητας

Η ΚΕΔΙΠΕΣ αφαιρεί όρο εντός του μνημονίου συναντίληψης μεταξύ Κυβέρνησης και τραπεζών για το Σχέδιο ΕΣΤΙΑ.

Με αφορμή δημοσιεύματα της Πέμπτης στον τύπο, η εταιρεία αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι ενεργεί πάντοτε με διαφάνεια στο πλαίσιο της νομιμότητας και ενεργεί με καλή πίστη.

«Αποτελεί συνήθης πρακτική στον χρηματοπιστωτικό τομέα η απόσυρση των εκκρεμουσών δικαστικών/άλλων διαδικασιών εκατέρωθεν, με την ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης, εφόσον εν πάση περιπτώσει τα υφιστάμενα δάνεια εξοφλούνται», αναφέρει σε γραπτή της ανακοίνωση.

Εν συνεχεία τονίζει πως, «Ενεργώντας με καλή πίστη και προς άρση οποιασδήποτε αμφιβολίας, η εταιρεία έχει αφαιρέσει τον επίμαχο όρο από την επιστολή προσφοράς και οποιαδήποτε απόφαση δικαστικής/άλλης διαδικασίας που είναι σε εξέλιξη, θα ρυθμιστεί όπως προβλέπεται στο σχέδιο Εστία και στο Μνημόνιο που έχει υπογραφεί μεταξύ της εταιρείας και της Δημοκρατίας», τονίζει.

Υπενθυμίζεται πως, ο Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου, εντόπισε συγκεκριμένο όρο στο Μνημόνιο Συναντίληψης μεταξύ Κυβέρνησης και τραπεζών για την ΕΣΤΙΑ στα έγγραφα του κρατικού φορέα τα οποία έχουν υπογραφεί από δανειολήπτες που θα συμμετάσχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ