ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19:08
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Υπ. Οικονομικών: Πολιτικές συμπαιγνίες από τον Γ. Ελεγκτή

Newsroom K

Εκτός τόπου και χρόνου ο Γεν. Ελεγκτής, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε δηλώσεις του ο κύριος Πετρίδης

Την έντονη αντίδραση του Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη προκάλεσε η επιστολή που απέστειλε τη Δευτέρα ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης με την οποία εκθέτει το Υπουργείο Οικονομικών αναφέροντας ότι έφερε προ τετελεσμένων την Βουλή για τα σχέδια επιδότησης των επιτοκίων καθώς ανακοίνωσε την έναρξη των αιτήσεων χωρίς την έγκριση του κονδυλίου από την Βουλή. 

Σε δηλώσεις του στο Economy Today ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι ο Γενικός Ελεγκτής είναι εκτός τόπου και χρόνου ενώ σημείωσε ότι υποδύεται ακόμη και το ρόλο του Γενικού Εισαγγελέα υπερβαίνοντας τα καθήκοντα του.

«Ενώ κάποιοι προσπαθούν να σώσουν την οικονομία, να στηρίξουν τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά, ο Γενικός Ελεγκτής βάζει το κουστούμι του πολιτικού, κάνοντας πολιτικές συμπαιγνίες με συγκεκριμένα πρόσωπα του πολιτικού χώρου», είπε ο κ. Πετρίδης τονίζοντας ότι το σχέδιο επιδότησης των επιτοκίων δημιουργήθηκε παράλληλα με τα υπόλοιπα έκτακτα μέτρα στήριξης, για να στηριχτεί η οικονομία στις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος. Ο Υπουργός Οικονομικών σημείωσε παράλληλα ότι το σχετικό κονδύλι θα εγκριθεί μαζί με τον υπόλοιπο προϋπολογισμό του κράτους του 2021 τους επόμενους μήνες τονίζοντας ότι το γεγονός ότι δεν πέρασε ακόμη από τον προϋπολογισμό της Βουλής, δεν σημαίνει ότι αποτρέπει τους πολίτες από το να αιτηθούν την ένταξή τους σε αυτό.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ