ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:37
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

ΚΕΔΙΠΕΣ: Ακυρώνει πλειστηριασμούς μέχρι τέλος Ιουνίου

Newsroom K

Αναστολή έναρξης διαδικασίας πλειστηριασμών μέχρι 30 Ιουνίου 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΙΠΕΣ, λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν λόγω του Κορωνοϊού αποφάσισε:

- την ακύρωση των πλειστηριασμών που έχουν προγραμματιστεί μέχρι 30 Ιουνίου 2020
- την αναστολή έναρξης διαδικασίας πλειστηριασμών μέχρι 30 Ιουνίου 2020
- την αναστολή ανάκτησης ακινήτων μετά τη διαδικασία πλειστηριασμού μέχρι 30 Ιουνίου 2020
- την αναστολή τερματισμού πιστωτικών διευκολύνσεων μέχρι 30 Ιουνίου 2020
- την παράταση της προθεσμίας υλοποίησης συμφωνημένων λύσεων αναδιάρθρωσης ή εξόφλησης μέχρι 30 Ιουνίου 2020 χωρίς επιβάρυνση τόκων

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει επίσης την πρόθεση του για πλήρη υιοθέτηση των σχετικών συστάσεων της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου. Πελάτες με ενήμερες πιστωτικές διευκολύνσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αποπληρωμή ως αποτέλεσμα της επιδημίας του Κορωνοϊού μπορούν να επικοινωνούν με τον αριθμό 22744800.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού έλαβε υπόψη τη μέχρι σήμερα πρόοδο στη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων της πρώην Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, τα ταμειακά αποθέματα, τις δεσμεύσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας έναντι της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις υποχρεώσεις σε σχέση με το Σχέδιο Εγγύησης Δανείων προς την Ελληνική Τράπεζα, αποφάσισε και υλοποίησε την καταβολή προς το κράτος του ποσού των €90εκ. ευρώ ως αποπληρωμή κρατικής βοήθειας για το έτος 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ