ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:04
12°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Κλειστά την Τρίτη λόγω απεργίας τα καταστήματα του Συνεργατισμού

Newsroom K

Δεν έχει διαφοροποιηθεί η αρνητική στάση της εργοδοτικής πλευράς, αναφέρουν οι συντεχνίες ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ

Την κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων στην Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα εξήγγειλαν οι συντεχνίες ΣΕΚ-ΠΕΟ-ΠΑΣΥΔΥ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, την προσεχή Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Συνεργατισμού θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία, σε συνέχεια της προειδοποιητικής 3ωρης στάσης εργασίας στις 27/06/2017.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «κατά τη συνάντηση των τριών Συντεχνιών ΣΕΚ – ΠΕΟ και ΠΑ.ΣΥ.Δ.Υ. με το Γενικό Διευθυντή και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες της Σ.Κ.Τ. την Πέμπτη, 06/07/2017, έχει επαναβεβαιωθεί το πλήρες αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι μεταξύ μας διαπραγματεύσεις σε σχέση με την εφαρμογή βασικών προνοιών της Ειδικής Συμφωνίας Πλαίσιο 2014 – 2018».

Επισημαίνεται δε ότι η αρνητική και άτεγκτη στάση της εργοδοτικής πλευράς να προσέλθει σε ουσιαστικό διάλογο για τήρηση των συμφωνηθέντων δεν έχει διαφοροποιηθεί παρά την υπεύθυνη στάση και τις συνεχείς εκκλήσεις των Οργανώσεών για συνεργασία προς την κατεύθυνση αυτή. «Λυπούμαστε που είμαστε αναγκασμένοι να κλιμακώσουμε τα απεργιακά μέτρα, τα οποία επανατονίζουμε ότι για εμάς δεν αποτελούν αυτοσκοπό, όμως δυστυχώς δεν μας μένει άλλη επιλογή μετά από τις προσεγγίσεις και την εν γένει πλήρη αρνητική στάση που επιδεικνύει η εργοδοτική πλευρά στη διαχείριση των προβλημάτων του προσωπικού», αναφέρουν.

Προστίθεται ότι, «ο αγώνας που έχει ξεκινήσει συνεχίζεται και έχουμε καθήκον όλοι μαζί ενωμένοι και συσπειρωμένοι γύρω από τις Συντεχνίες μας, να προχωρήσουμε απερίσπαστοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι ο σεβασμός και η τήρηση όλων όσων έχουμε συμφωνήσει με την Σ.Κ.Τ., με αποφασιστικότητα και χωρίς παρεκκλίσεις».

Παράλληλα τονίζεται ότι οι συντεχνίες σέβονται τις επιλογές όλων των συναδέλφων αλλά δεν αποκλείουν κανέναν από τη συμμετοχή στο δίκαιο αγώνα τους. «Επανατονίζουμε ότι η μάχη που δίνουμε είναι αγώνας που αφορά το μέλλον όλων των εργαζομένων, το μέλλον του Οργανισμού αλλά και των πελατών της μεγάλης οικογένειας του Συνεργατισμού», αναφέρουν.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ