ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:07
30°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Πάφος: Στο 45% η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής για Σεπτέμβριο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι

Πολύ χαμηλή γύρω στο 45% κυμάνθηκε η επισκεψιμότητα κατά τον Σεπτέμβριο μήνα στα κέντρα αναψυχής της Επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ και της ΟΣΙΚΑ Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου, ανέφερε ωστόσο πως μετά τις 18 Σεπτεμβρίου την Επαρχία Πάφου επισκέπτεται ποιοτικός τουρισμός που ξοδεύει και περισσότερα χρήματα.Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση πως τους ερχόμενους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής θα κυμανθεί σε καλύτερα επίπεδα στην Επαρχία Πάφου.

Φαίνεται είπε ότι η ανάκαμψη ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες και ευελπιστούμε τους επόμενους μήνες οι πληρότητες στα κέντρα αναψυχής να φτάσουν στο 60%.

Ο κ. Θρασυβούλου έστειλε το μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής πως δεν είναι καιρός για μεγάλες επεκτάσεις την περίοδο αυτή και πως για τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Πρόσθεσε μάλιστα πως αν καταστεί εφικτό να ανατραπεί η κατάσταση την χειμερινή περίοδο και να σημειωθεί επέκταση της τουριστικής περιόδου, τότε εκτίμησε, θα αναπληρωθεί το κενό που δημιουργήθηκε και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως η αγορά αλλάζει και την μεγαλύτερη μερίδα της επισκεψιμότητας των κέντρων αναψυχής καταλαμβάνει ο Λίβανος , η Πολωνία και ακολουθεί η Βρετανία .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ