ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Προσβλέπει σε χιλιάδες θέσεις εργασίας από το νέο επενδυτικό πρόγραμμα ο Αβέρωφ

ΚΥΠΕ

«Θα το χαρακτήριζα ως το πιο σημαντικό βήμα για να καταστεί η χώρα μας ένας από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για μεγάλες επενδύσεις», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Χαιρετίζοντας την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για το σχέδιο δράσης για προσέλκυση νέων επενδύσεων, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι επενδύσεις αυτές θα δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Σε δηλώσεις στη Λεμεσό, ο κ. Νεοφύτου είπε πως «το πρόγραμμα που έχει υιοθετηθεί από την Κυβέρνηση σήμερα για προσέλκυση ξένων επενδύσεων, θα βοηθήσει πολύ την οικονομία του τόπου μας».

«Θα το χαρακτήριζα ως το πιο σημαντικό βήμα για να καταστεί η χώρα μας ένας από τους πλέον ελκυστικούς προορισμούς για μεγάλες επενδύσεις», συμπλήρωσε.

Οι επενδύσεις αυτές, τόνισε, θα δημιουργήσουν χιλιάδες θέσεις εργασίας σε τομείς όπως είναι η τεχνολογία, η έρευνα, τα πανεπιστήμια, «αλλά και οι δυνατότητες, μέσα από την ψηφιοποίηση της οικονομίας και την πράσινη οικονομία, να καταστεί η Κύπρος ένα πρότυπο για επενδυτικές ευκαιρίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ