ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:08
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Κοινά τουριστικά πακέτα Κύπρου - Ισραήλ προωθούνται σε ΗΠΑ, Ρωσία και Γερμανία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η συμφωνία αναμένεται να αρχίσει με το νέο έτος

Στην προώθηση κοινών τουριστικών πακέτων στις ΗΠΑ, τη Ρωσία και τη Γερμανία, σε πρώτη φάση, προχωρούν από το 2020 Κύπρος και Ισραήλ, όπως συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχαν χθες στη Λευκωσία αντιπροσωπεία του Υφυπουργείου Τουρισμού, υπό τον Υφυπουργό Σάββα Περδίο, και αντιπροσωπεία του Υπουργείου Τουρισμού του Ισραήλ, με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Ami Halevi.

Σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργείου Τουρισμού αναφέρει ότι οι δύο πλευρές «κατέληξαν σε συμφωνία ως προς τους τρόπους και τις ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν για επιτυχή προώθηση των κοινών πακέτων, που προγραμματίζεται να αρχίσει με το νέο έτος».

Οι χώρες που έχουν επιλεγεί, σε πρώτη φάση, για προώθηση των κοινών πακέτων είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, η Ρωσία και η Γερμανία, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.

Αναφέρεται, επίσης, ότι «στα πλαίσια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε ότι το θέμα της γαστρονομίας είναι πολύ σημαντικό για αμφότερους τους προορισμούς, αποτελώντας πυλώνα για μια κοινή θεματική διαδρομή που θα προσελκύει επισκέπτες, με ένα ενιαίο εκδρομικό πακέτο, προς τις δύο χώρες».

Παράλληλα, προστίθεται, «συζητήθηκε και το θέμα ενός δεύτερου κοινού πακέτου, βάσει του οποίου οι περιηγητές θα μπορούσαν να επισκεφθούν την Κύπρο για τουρισμό γκολφ και το Ισραήλ για τουρισμό υγείας και ευεξίας».

Τέλος, τα δύο μέρη συμφώνησαν να εντείνουν τη συνεργασία τους στον τομέα του τουρισμού κρουαζιέρας και έλαβαν την απόφαση όπως συμμετέχουν με κοινά τουριστικά περίπτερα, σε τουριστικές εκθέσεις κρουαζιέρων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ