ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:15
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Στις 14 Οκτωβρίου η εκδίκαση των εφέσεων για τις αποκοπές δημοσίων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι δημόσιες δηλώσεις δεν επιτρέπονται γιατί μπορεί να επηρεάσουν την έκβαση των υποθέσεων δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας

Μετατέθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου για τις 14 Οκτωβρίου η εκδίκαση των εφέσεων για μισθούς δημοσίων υπαλλήλων από Ανώτατο Δικαστήριο, λόγω επικείμενης αντικατάστασης της δικαστού Δέσπως Μιχαηλίδου, η οποία διορίστηκε στη θέση του Επιτρόπου για τα Δικαιώματα του Παιδιού.

Ενόψει και της εκδίκασης των εφέσεων ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ανέφερε ότι δεν επιτρέπεται να γίνονται δημόσιες δηλώσεις αναφορικά με τις αποκοπές των μισθών και των συντάξεων στο δημόσιο τομέα, διότι υπάρχει το ενδεχόμενο να θεωρεί ότι επηρεάζουν την έκβαση των υποθέσεων ή ασκούν πίεση επί του Δικαστηρίου.

«Ενόσω εκκρεμεί η εκδίκαση και η έκδοση απόφασης του Ανωτάτου Δικαστηρίου επί των εφέσεων για τις αποκοπές μισθών δημοσίων υπαλλήλων και συναφών θεμάτων, δεν επιτρέπεται να γίνονται οποιεσδήποτε δημόσιες δηλώσεις, οι οποίες δυνατόν να θεωρηθούν ότι τείνουν να επηρεάσουν την έκβαση των υποθέσεων, η καθ’ οιονδήποτε τρόπο να ασκήσουν πίεση επί του Δικαστηρίου προς τη μία την άλλη κατεύθυνση», δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Κληρίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Eίναι γνωστό ότι τα οικονομικά προβλήματα της Κύπρου δημιουργήθηκαν από τις απαιτήσεις της ΠΑΣΥΔΥ και καλά κάνουμε όλοι να προσέξουμε πολύ αυτό τον τύπο που σουξουλά τους κυβερνητικούς υπαλλήλους.....

ΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ