ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Οικονομία

Στις 21 Ιουνίου οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σύμφωνα με την Hermes Airports θα αφιχθούν από Θεσσαλονίκη και Ισραήλ

Στις 21 Ιουνίου θα αφιχθούν οι πρώτες πτήσεις στο αεροδρόμιο Πάφου, παρ' ότι τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου επαναλειτουργούν από σήμερα, στο πλαίσιο της τρίτης φάσης χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Hermes Airports οι πρώτες πτήσεις που θα αφιχθούν στο αεροδρόμιο Πάφου θα είναι από την Θεσσαλονίκη και το Ισραήλ, αλλά οι λειτουργοί της διαχειρίστριας εταιρείας αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης κάποιων πτήσεων και νωρίτερα.

Σε σχέση με τα μέτρα που λαμβάνονται από σήμερα στο αεροδρόμιο Πάφου οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα γίνεται θερμομέτρηση των επιβατών κατά την είσοδό τους στο κτίριο του αεροδρομίου, η είσοδος επιτρέπεται μόνο στο προσωπικό και τους επιβάτες και είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και γαντιών σε όλους τους χώρους και από όλα ανεξαιρέτως τα άτομα που θα κινούνται εντός του αεροδρομίου, με σύσταση να αλλάζουν μάσκα κάθε 4 ώρες ή όποτε βραχεί.

Επίσης λειτουργεί από σήμερα ειδικό γραφείο πληροφόρησης για τον covid- 19 για τους επιβάτες που αφικνούνται και υπάρχει εκτεταμένη σήμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου για τα μέτρα που λαμβάνονται για την προστασία επιβατών και προσωπικού, οδηγίες για την σωστή χρήση μάσκας και γαντιών και τον σωστό καθαρισμό των χεριών, καθώς και για την τήρηση της απόστασης των 2 μέτρων του ενός από τον άλλο.

Υπάρχουν και ηχητικά μηνύματα για τους επιβάτες και το προσωπικό, για την τήρηση των μέτρων (χρήση μάσκας και γαντιών, τήρηση αποστάσεων κτλ).

Γίνονται τέλος, συχνότεροι καθαρισμοί και απολύμανση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου με ειδικά καθαριστικά προϊόντα και επιπρόσθετα έχουν τοποθετηθεί αντισηπτικά μηχανήματα χεριών σε όλους τους δημόσιους χώρους ώστε να υπάρχει άμεση πρόσβαση του κοινού σε αυτά, ανά πάσα στιγμή

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ