ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 08:48
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομία

Συνεχίζεται άτυπα το σχέδιο εθελούσιας της Τράπεζας Κύπρου

Του Παναγιώτη Ρουγκάλα

Γίνεται πράξη ό,τι είχε διαρρεύσει την Παρασκευή από υψηλόβαθμες πηγές του ιδρύματος

Συνεχίζει, άτυπα αυτή τη φορά, το σχέδιο εθελούσιας εξόδου της Τράπεζας Κύπρου, παρά το ότι ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής 18 Οκτωβρίου.

Επί της ουσίας, γίνεται πράξη όσα είχαν διαρρεύσει από υψηλόβαθμες πηγές του ιδρύματος της Αγίας Παρασκευής, ότι δηλαδή, θα έχουν την ευκαιρία και άλλοι υπάλληλοι να λάβουν το πακέτο της εθελουσίας εξόδου για λίγες ημέρες ακόμα και μετά την επίσημη λήξη του την Παρασκευή.

Αν και ο στόχος για την τράπεζα επιτεύχθηκε και αποχώρησαν 400 άτομα, δηλαδή το 10% του συνολικού της προσωπικού, η ψηφιακή μεταμόρφωση και η αναδιοργάνωση των μονάδων της τράπεζας, ενδεχομένως να μειώσει λίγο ακόμα το προσωπικό.

Άρα, όπως διαρρέει πάλι από υψηλόβαθμη πηγή, το σχέδιο παραμένοι ανοιχτό για λίγες ακόμα ημέρες για τα άτομα που θα επηρεαστούν τα τμήματά τους από το μοντέλο της αναδιοργάνωσης και της ψηφιακής μεταμόρφωσης της τράπεζας.

Η μείωση του προσωπικού άλλωστε, όπως συμπλήρωσαν, θα αντισταθμιστεί με την εισαγωγή νέων διαδικασιών, αλλά και ψηφιακών μέσως λειτουργίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες το απόγευμα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας επικύρωσε τις αποφάσεις για την αναδιάρθρωση του ιδρύματος.

Οι αποφάσεις, συμπεριλαμβάνουν και το κλείσιμο καταστημάτων μέχρι το τέλος του έτους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ