ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:20
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Οικονομική

Πρόεδρος ΠΑΣΥΞΕ: 1200 άτομα παραμένουν σε ξενοδοχεία «καραντίνας»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τα άτομα αυτά μένουν στα δωμάτια τους επί 24ωρου βάσεως και το φαγητό τούς διανέμεται έξω από την πόρτα του δωματίου τους

Χίλια διακόσια άτομα, τα οποία επαναπατρίστηκαν, εξακολουθούν να παραμένουν σε υποχρεωτική καραντίνα σε έντεκα ξενοδοχεία που έχουν επιστρατευθεί για τον σκοπό αυτό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Χάρης Λοϊζίδης.

Τα ξενοδοχεία αυτά βρίσκονται στα ορεινά θέρετρα, στη Λεμεσό και στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει ο κ. Λοϊζίδης, στα ξενοδοχεία τηρούνται αυστηρά όλες οι απαραίτητες διαδικασίες προστασίας με την επίβλεψη ανδρών της Αστυνομίας και της Εθνικής Φρουράς.

Όπως ανέφερε, οι διαμένοντες σε αυτά τα ξενοδοχεία πειθαρχούν στις οδηγίες που δίνονται, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά ανυπακοής στο αρχικό στάδιο της καραντίνας.

Τα άτομα αυτά μένουν στα δωμάτια τους επί 24ωρου βάσεως και το φαγητό τούς διανέμεται έξω από την πόρτα του δωματίου τους.

Στα ξενοδοχεία βρίσκονται και λειτουργοί των ιατρικών υπηρεσιών για περίπτωση ανάγκης.

Ο ΠΑΣΥΞΕ, είπε ο κ. Λοϊζίδης, διαθέτει κι άλλα ξενοδοχεία που είναι διαθέσιμα για το κράτος, σε όλες τις πόλεις περιλαμβανομένης της ελεύθερης Αμμοχώστου και στην Πάφο.

Ξενοδοχεία σε κάθε πόλη και για επαγγελματίες υγείας

Εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΣΥΞΕ έχει διαθέσει ένα ξενοδοχείο ανά επαρχία ώστε να διαμένουν όσοι επαγγελματίες υγείας επιθυμούν, ύστερα από την εργασία τους στα νοσοκομεία και δεν επιθυμούν να μεταβαίνουν στο σπίτι τους για προληπτικούς λόγους ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο μόλυνσης τους οικείους τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ