ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:23
17°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Έφτασε στον 27ο όροφο της κατασκευής του το κτήριο 360

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκαν οι χώροι στάθμευσης, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το lobby και αριθμός διαμερισμάτων

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανέγερση του κτιρίου 360 που ανήκει στην 101 Development Ltd. Έχει φτάσει ήδη στον 27ο από τους 34 συνολικά ορόφους της κατασκευής του.

Επιπλέον, οι κατασκευαστικές εργασίες στο 360 είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι χώροι στάθμευσης, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί το lobby αλλά και κάποια από τα διαμερίσματα. Η εργολαβία του κτιρίου γίνεται από τον όμιλο Cyfield ο οποίος έχει στη διάθεση του όλα τα εξειδικευμένα τεχνικά μέσα, τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρία για την κατασκευή και αποπεράτωση του έργου.

Είναι ένα εντελώς νέο για τα δεδομένα της Κύπρου κτίριο, που εκτός από το ύψος του, προσφέρει θέα 360 μοιρών και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαβίωσης, ασφάλεια, τελευταίας λέξης τεχνολογία, πισίνα, γυμναστήριο, σπα και υπηρεσίες θυρωρού στους ενοίκους του.
Η ανάπτυξη αυτή στο κέντρο της Λευκωσίας ήδη έχει συμβάλει στην αναζωογόνηση της Λεωφόρου Μακαρίου και της γύρω περιοχής.

Οι πωλήσεις του κτιρίου, προχωρούν ικανοποιητικά από Κύπριους και ξένους πελάτες που εκτιμούν τον νέο τρόπο διαβίωσης και τα πλεονεκτήματα του κτιρίου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ