ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 12:24
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Αβέρωφ: Επιτακτικό να διασφαλίσουμε αρραγές και ενωμένο εσωτερικό μέτωπο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Τόνισε ότι «όπλα της Κύπρου είναι το διεθνές δίκαιο και θα πρέπει η χώρα μας να εξαντλήσει τα ερείσματα που διαθέτει

Με την αυξημένη καθημερινά προκλητική στάση της Τουρκίας είναι επιτακτικό όπως διασφαλίσουμε ένα αρραγές και ενωμένο εσωτερικό μέτωπο, ώστε οι προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας, να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλώνει ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε γραπτή δήλωσή του, μετά το πέρας της σύσκεψης του Συμβουλίου Αρχηγών, ο κ. Νεοφύτου αναφέρει ότι οι πολιτικοί Αρχηγοί είχαν σήμερα την ευκαιρία να τύχουν ενδελεχούς ενημέρωσης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον πολύ σημαντικό κύκλο επαφών που είχε το τελευταίο διάστημα με διάφορους Ευρωπαίους ηγέτες, όπως τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Όπως σημειώνει «οι μέρες επιτάσσουν σύνεση και σωφροσύνη» και τόνισε ότι «όπλα της Κύπρου είναι το διεθνές δίκαιο και θα πρέπει η χώρα μας να εξαντλήσει τα ερείσματα που διαθέτει, τόσο σε ευρωπαϊκό, όσο και διεθνές επίπεδο». «Η Ευρώπη, αναφέρει καταληκτικά, «θα πρέπει να διαδραματίσει τον ρόλο που της αρμόζει ώστε οι προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Τουρκία  | 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ