ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:36
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Αβέρωφ: Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της

Newsroom K

Είναι η ώρα της ατομικής και συλλογικής ευθύνης, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ

«Μέσα από τη μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση από την εγκαθίδρυση της Δημοκρατίας η κυβέρνηση πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να στηρίξει τους Κύπριους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους αυτοεργοδοτούμενους και τις επιχειρήσεις. Τώρα είναι η ώρα της ατομικής και της συλλογικής ευθύνης. Εμείς, έχουμε την αυτοπεποίθηση και είμαστε σίγουροι πως όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας, έτσι θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας», ανέφερε σε δήλωση του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου

Αυτούσια η δήλωση:

Η κυβέρνηση έκανε το καθήκον της. Μέσα από τη μεγαλύτερη κρατική παρέμβαση από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας έδωσε όλα τα αναγκαία εργαλεία, πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα για να στηρίξει τους Κύπριους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους αυτό-εργοδοτούμενους και τις επιχειρήσεις.

Τώρα είναι η ώρα της ατομικής και της συλλογικής ευθύνης.

Ο κάθε ένας και η κάθε μια, να εργαστούμε από το δικό μας μετερίζι για να πετύχουμε τον μεγάλο, εθνικό αλλά και συλλογικό στόχο.

Εμείς έχουμε την αυτοπεποίθηση και είμαστε σίγουροι πως όπως κερδίσαμε τη μάχη της υγείας, έτσι θα κερδίσουμε και τη μάχη της οικονομίας.

Πάντα στα δύσκολα, αποδεικνύουμε εμείς οι Κύπριοι πως έχουμε την αστείρευτη δύναμη να βγαίνουμε νικητές. Και θα βγούμε νικητές κι αυτή τη φορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ