ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:32
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Αβέρωφ: Υπέρ της μείωσης των φόρων στο κυπριακό επιχειρείν

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο κ.Νεοφύτου δήλωσε ότι «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις θέσεις εργασίας»

Στην ιδιωτική πρωτοβουλία στηρίζεται κατά κύριο λόγο  η οικονομία ενός τόπου ανέφερε σε δηλώσεις του στην Πάφο, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε πως για αυτό και τάσσεται υπέρ της μείωσης των φόρων και της αύξησης των κινήτρων στο κυπριακό επιχειρείν. Πρόσθεσε επίσης πως «οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις θέσεις εργασίας» αλλά και μέσα από την κερδοφορία τους να συνδράμουν, όπως είπε, «δια των φορολογιών στην ενίσχυση των κρατικών εσόδων».

Είναι σημείωσε, μέσω από τα έσοδα και από τις φορολογίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που μπορεί το κράτος να συντηρεί και την κρατική μηχανή αλλά και να ενισχύει και την κοινωνική της πολιτική. 

Ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ εκτίμησε, πως η οικονομία του τόπου «πάει καλά» κατά την έκφραση του και πως είναι «στον σωστό δρόμο», σημειώνοντας ωστόσο πως πάντα υπάρχουν οι κίνδυνοι να χάσουμε την πορεία μας εάν δεν συνεχίσουμε με την υπευθυνότητα και με την σοβαρότητα.

Πάντα ανέφερε, «υπάρχουν οι στροφές, πάντα υπάρχουν οι τριγμοί»  για αυτό πρόσθεσε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να κρατούμε την οικονομία στην σωστή της πορεία.

Αναφερόμενος στην χθεσινή περιοδεία του στις κοινότητες της υπαίθρου ο κ. Νεοφύτου είπε πως η ραχοκοκαλιά της κυπριακής κοινωνίας και της οικονομίας, είναι όπως εξήγησε, από την μια οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ,οι αυτοεργοδοτούμενοι, οι εργαζόμενοι τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα αλλά και οι άνθρωποι της υπαίθρου.

Πρέπει, είπε, να στηρίξουμε και θα στηρίξουμε την γεωργία, γιατί αυτός ο πρωτογενής τομέας είναι πολύ σημαντικός και για τους ανθρώπους που ασχολούνται σε αυτές τις δουλειές αλλά και για την Κύπρο γενικότερα. 

Ο κ. Νεοφύτου προέβη σε δηλώσεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης από τον όμιλο εταιρειών Λεπτός και της δεντροφύτευσης που ακολούθησε  στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ