ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΚΕΛ: Επιλογή Αναστασιάδη η παραμονή Προδρόμου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το θέμα δίωξης Γαβριήλ δεν έκλεισε αναφέρει το κόμμα σε

Σε ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ αναφέρει ότι, «τo θέμα της δίωξης Γαβριήλ από την κυβέρνηση Αναστασιάδη - δεν έκλεισε. Πόσω μάλλον μετά την χθεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου που έκρινε ένοχο τον καλλιτέχνη - εκπαιδευτικό, αλλά χατιρικώς δεν τον διώκει λόγω των έντονων αντιδράσεων της κοινωνίας και φορέων του Πολιτισμού».

Στην συνέχεια ο κύριος Γιώργος Κουκουμάς προσθέτει ότι, «το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι οι εμμονές του κ. Προδρόμου δεν είναι παρά το σύμπτωμα της συνολικής αντίληψης μιας οπισθοδρομικής κυβέρνησης -με αγκυλώσεις που θυμίζουν άλλες σκοταδιστικές εποχές. Το ότι ο κ. Προδρόμου, με όλα όσα τον βαραίνουν, - παραμένει στη θέση του, αποτελεί προσωπική επιλογή του κ. Αναστασιάδη την οποία προφανώς στηρίζει και το κυβερνών κόμμα».

Τέλος ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ τονίζει ότι «σε κάθε περίπτωση, στις 4 Οκτωβρίου ο κ. Προδρόμου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις ενώπιον της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων όπου έθεσε το ζήτημα το ΑΚΕΛ. Εξηγήσεις γιατί στη χώρα μας, εν έτει 2021, η κυβέρνηση διώκει την ελευθερία της Τέχνης».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ