ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:04
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Σερντάρ Ντεκτάς

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Παρών δήλωσε ο γιος του Ραούφ Ντενκτάς στις επικείμενες «εκλογές» για την ανάδειξη της νέας τ/κ ηγεσίας

Ο Σερντάρ Ντεκτάς ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τις «προεδρικές εκλογές», οι οποίες, εκτός απροόπτου θα πραγματοποιηθούν στις 11 Οκτωβρίου.

«Είμαι υιός του προέδρου-ιδρυτή. (Στο παρελθόν) ήρθα αντιμέτωπος με τον πατέρα μου εξαιτίας αυτών που πιστεύω. Ωστόσο, δεν πρόκειται ποτέ να βλάψω την πολιτική κληρονομιά μου. Υπάρχει ανάγκη για μια εναλλακτική επιλογή για τους υποψήφιους που δεν βλέπουν άλλη λύση στο Κυπριακό εκτός από την συνολική ομοσπονδιακή λύση. Παρατηρώ ότι η υφιστάμενη Δεξιά και Αριστερά επιχειρούν αποκλειστικά να διατηρήσουν το κατεστημένο και οι γνωστοί παράγοντες εξυπηρετούν μονάχα το κομματικό συμφέρον. Λαμβάνοντας υπόψη μου τις συνθήκες που άλλαξαν ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου στις 11 Οκτωβρίου 2020», δήλωσε Σερντάρ Ντενκτάς, σε συνέντευξη τύπου, στην οποία συμμετείχε μαζί με την σύζυγο του.

Ζητά νέα αναβολή

Ο κ. Ντενκτάς ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα του εισηγήθηκε την αναβολή των «εκλογών» για τον Απρίλιο του 2021, με το σκεπτικό ότι η πανδημία συνεχίζεται και κατά την διάρκεια της δεν είναι εφικτή η διεξαγωγή εκστρατείας.

Ο κ. Ντενκτάς έθεσε ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ωστόσο ζήτησε την υποστήριξη του «Δημοκρατικού Κόμματος», από την ηγεσία του οποίου αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας.

Υποστηρικτής της συνομοσπονδίας

Ο κ. Ντενκτάς ξεχωρίζει στο τ/κ πολιτικό σκηνικό με την προσκόλληση του στον στόχο της επίλυσης του Κυπριακού με βάση το συνομοσπονδιακό μοντέλο. Στο παρελθόν, μιλώντας στην «Κ» απέκλεισε το ενδεχόμενο της προσάρτησης των κατεχομένων στην Τουρκία και επέμενε στην λύση του Κυπριακού με βάση την συνεννόηση με την ε/κ πλευρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ