ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:48
38°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Άντρος: Σε έκτακτο συνέδριο θα αποφασίσουμε αν θα συνεργαστούμε με το ΔΗΚΟ

Newsroom K

Νοιάζεστε για τη διαφωνία ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ στο κυπριακό αλλά αγνοείτε την κωλοτούμπα Αναστασιάδη στις προεδρικές του 13 λέει ο Άντρος Κυπριανού

Δεν θα αποφασίσει ο Άντρος Κυπριανού ή άλλο μέλος της ηγεσίας του ΑΚΕΛ με ποιόν θα συνεργαστούμε, αλλά τα μέλη του κόμματος στο έκτακτο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί ανέφερε κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη του ο γ.γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού όταν ρωτήθηκε από την «Κ» για τα περί συνεργασίας ΑΚΕΛ- ΔΗΚΟ.

Όπως εξήγησε το ΑΚΕΛ συζητά σχεδόν με όλα τα κόμματα πλην του ΕΛΑΜ και σε αρκετές περιπτώσεις με τον ΔΗΣΥ καθώς είναι το κόμμα που φέρνει κάποιες προτάσεις στη βουλή. «Δεν έχουμε το δικαίωμα να συζητήσουμε με τα υπόλοιπα κόμματα για να δούμε κατά πόσο υπάρχει συναντίληψη για το πώς προσεγγίζουμε αυτά τα θέματα;» διερωτήθηκε ο κ. Κυπριανού κάνοντας λόγο για τις μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται ενώπιον της βουλής.

Όπως ανέφερε δηκτικά «όλοι νοιάζονται για το γεγονός ότι το ΑΚΕΛ διαφωνεί με το ΔΗΚΟ στο κυπριακό αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης έκανε μία μεγάλη κωλοτούμπα στις εκλογές του 2013 και του 2018 για να πάρει τη στήριξη του ΔΗΚΟ» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Γι αυτό, ούτε γάτα ούτε ζημιά, όλοι αγωνιούν μπας και το ΑΚΕΛ συνεργαστεί με κάποιον που έχει διαφορετική άποψη» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΚΕΛ  |  ΔΗΚΟ  |  Εκλογές  | 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ