ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Απειλούν με «ατύχημα» τον Ακιντζί

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Η νέα απειλή έρχεται με αφορμή μια προειδοποίηση ενός εν αποστρατεία, υψηλόβαθμου στελέχους του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού για τις επικείμενες «προεδρικές εκλογές»

Την πληροφορία ότι Τούρκος στρατιωτικός εκτόξευσε δημοσίως απειλή κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας του δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας μεταδίδει η τουρκοκυπριακή ενημερωτική ιστοσελίδα «Ντετάϊ».

Ο Μουσταφά Ακιντζί δέχεται απειλές που στρέφονται κατά της σωματικής ακεραιότητας του το τελευταίο διάστημα, με αφορμή την ανοιχτή αντιπαράθεση του σε διάφορα ζητήματα με την Άγκυρα. Η νέα απειλή έρχεται με αφορμή μια προειδοποίηση ενός εν αποστρατεία, υψηλόβαθμου στελέχους του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού για τις επικείμενες «προεδρικές εκλογές».

Η νέα απειλή

Ένας από τους εμπνευστές του δόγματος «Γαλάζια Πατρίδα», ο εν αποστρατεία Ναύαρχος Τζεμ Γκιούρντενιζ χαρακτήρισε ως «καταστροφικό» για την Τουρκία το ενδεχόμενο της επανεκλογής του κ. Ακιντζί. Σύμφωνα με τον ίδιον, η επανεκλογή του κ. Ακιντζί θα σηματοδοτούσε την αφαίρεση της τουρκικής σημαίας από τον Πενταδάκτυλο.

Σχολιάζοντας αυτήν την τοποθέτηση, ένας χρήστης του διαδικτύου, ο Μουσταφά Πισκίν εκτόξευσε δημοσίως απειλή που στρέφεται κατά της ζωής του κ. Ακιντζί.

«Υπάρχει εύκολος τρόπος. Στείλτε δυο υπάλληλους (στην Κύπρο) για να γίνει ο Ακιντζί θύμα ενός ατυχήματος», έγραψε ο κ. Πισκίν σε ανάρτηση του στο twitter.

Σύμφωνα με την Ντετάϊ, ο κ. Πισκίν παρουσιάζεται ως πρώην στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ