ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
27°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Αποχωρούν από το ΔΗΚΟ και δημιουργούν πολιτική πλατφόρμα

Newsroom K

Ανεξαρτητοποιούνται ως βουλευτές Βότσης, Μουσιούττας, Προκοπίου ενώ παραιτούνται από το κόμμα Αλέκος Τρυφωνίδης και Χρίστος Τσίγκης

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης απέστειλαν οι 3 βουλευτές του ΔΗΚΟ Βότσης, Μουσιούττας και Προκοπίου στον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και στον Πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη. Μαζί τους αποχωρούν ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ Αλέκος Τρυφωνίδης και Χρίστος Τσίγκης. Όπως ανακοίνωσαν σε κοινή δήλωσή τους στο συνεδριακό, ο λόγος της παραίτησής τους οφείλεται σε πολιτικές και ουσιαστικές διαφωνίες. Αρνήθηκαν να δεχτούν ερωτήσεις προετοιμάζοντας την ίδρυση πολιτικής πλατφόρμας. 

Η πρώτη απάντηση του ΔΗΚΟ, ήρθε μέσω επιστολής του κόμματος, κάνοντας λόγο για προκλητική πράξη αποστασίας. "Ως συνήθως, οι αποστάτες εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς αυτών που υπονομεύουν διαχρονικά το ΔΗΚΟ, ενοχλημένοι από την ορθότητα των θέσεων του Κόμματος και από την επιμονή του για διεκδικητική πολιτική στο Κυπριακό και για προστασία της μεσαίας τάξης" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ανακοίνωση του Δημοκρατικού Κόμματος για την αποστασία των 5 στελεχών του

Η απόφαση των 5 στελεχών να εγκαταλείψουν το ΔΗΚΟ και να προδώσουν τον κόσμο του Κόμματος, που τους ανέδειξε και τους στήριζε για τόσα χρόνια, είναι μια προκλητική πράξη αποστασίας.

Ως συνήθως, οι αποστάτες εξυπηρετούν τους σχεδιασμούς αυτών που υπονομεύουν διαχρονικά το ΔΗΚΟ, ενοχλημένοι από την ορθότητα των θέσεων του Κόμματος και από την επιμονή του για διεκδικητική πολιτική στο Κυπριακό και για προστασία της μεσαίας τάξης.

Ο χρόνος της αποστασίας, στο μέσο των απειλών και ενεργειών της Τουρκίας και της πανδημικής οικονομικής κρίσης, αλλά και παραμονές της εκλογικής μάχης στην Αγλαντζιά, φανερώνει ότι η αποστασία εξυπηρετεί μόνο όσους πολεμούν το ΔΗΚΟ και αφήνει εκτεθειμένους τους αποστάτες, τόσο στα μάτια των ΔΗΚΟικών, όσο και στα μάτια ολόκληρης της κοινωνίας.

Αυτό που οι αποστάτες ξέχασαν, είναι ότι το ΔΗΚΟ είναι ο κόσμος του, οι αρχές του, οι θέσεις του.

Όσο το υπονομεύουν, δυναμώνει.

Όσο το πολεμούν, νικά.

Η επιστολή των πέντε: 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  | 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ