ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:26
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Αρχιεπίσκοπος: Η Τουρκία σχοινοβατεί και θα πέσει

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

«Η Κυπριακή Δημοκρατία αν κοιτάζει την οικονομία και την Εθνική Φρουρά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα»

Η Τουρκία σχοινοβατεί και κάπου θα πέσει από το σχοινί, δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος σε σχέση με τις τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις, μετά από συνάντηση που είχε στο Προεδρικό Μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος είπε πως δεν τον φοβίζει η παρουσία των τουρκικών γεωτρύπανων στην ΑΟΖ. «Κάνουν περίπατο, ούτε είναι σε θέση να βρουν, ούτε είναι σε θέση να διαχειριστούν. Άστους να κοκορεύονται», είπε.

Πρόσθεσε πως η Κυπριακή Δημοκρατία αν κοιτάζει την οικονομία και την Εθνική Φρουρά, δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Έχουμε συμμάχους, ασφαλώς δεν θέλουμε να κάνουν πόλεμο για εμάς αλλά η Τουρκία για πρώτη φορά πάει λάθος», είπε, σημειώνοντας πως η πορεία που χάραξε ο Ταγίπ Ερντογάν είναι λανθασμένη, καθώς κανένας δεν θέλει την Τουρκία, ούτε η Ευρώπη, ούτε η Αμερική, ούτε η Ρωσία αλλά ούτε και οι μεγάλες δυνάμεις. «Σχοινοβατεί (η Τουρκία), κάπου θα πέσει από το σχοινί», είπε.

Ερωτηθείς αν το παιγνίδι του ψυχολογικού πολέμου έχει επηρεάσει την κυπριακή ηγεσία και τον κυπριακό λαό, ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως κακώς έχει επηρεάσει. «Εμείς το νεύρο μας δεν πρέπει να το χάσουμε, πρέπει να προσέξουμε την οικονομία μας και την ΕΦ ούτως ώστε να γνωρίζει εκ των προτέρων (η Τουρκία) ότι οποιαδήποτε κίνηση θα είναι εις βάρος της, μπορεί να κερδίσει πέντε αλλά θα χάσει δέκα. Άρα, δεν θα τολμήσει να κάνει τίποτα», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Είχαμε τον Άγιο Μόρφου με της προφητείες περί ξανθού γένους και πυρηνικών πολέμων που θα έβγαζαν τη Τουρκία από τη μέση. Τώρα ο Μακαριότατος προφητεύει πιο αόριστα αλλά με την ίδια σιγουριά ότι η Τουρκία του Ερντογαν σχοινοβατεί και θα πέσει. Μπας και ξέρουν κάτι που δε ξέρουμε οι υπόλοιποι; Κάτι που κοινοποίησαν και στον ΥπΕξ μέσω συζύγου; Ένα είναι το σίγουρο. Ότι αυτό θα δικαιολογούσε τις αλλοπρόσαλλες και αντικρουόμενες προσεγγίσεις του Προεδρικού στο Κυπριακό.

Λευκωσιατης

Επήγε στο προεδρικό για τα παράνομα κτίσματα στη Πάφο που κάνει πάνω στις αρχαιότητες και τελικά το έριξε στις προφητείες. Κοροιδεύει φυσικά αυτούς που τον πιστεύουν από αφέλεια η από συμφέρον!

CGA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ