ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βοηθός Γ. Ελεγκτής: Απαντά στις δηλώσεις Παύλου Ιωάννου για Ερευνητική

ΚΥΠΕ

Χρησιμοποιείται «απαράδεκτη φρασεολογία», όπως είπε ο Κ.Κυριάκου

Δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα οι δηλώσεις του Παύλου Ιωάννου, ενώ χρησιμοποιείται και «απαράδεκτη φρασεολογία», λέει σε ανακοίνωση του ο Κυριάκος Κυριάκου, Βοηθός Γενικός Ελεγκτής και μέλος Ερευνητικής Επιτροπής, αναφερόμενος σε χθεσινές δημόσιες δηλώσεις του έτερου μέλους της Ερευνητικής Επιτροπής για τις κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεις και Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου.

«Είμαι αναγκασμένος να αναφέρω, προς υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής μου και αποκατάσταση της αλήθειας, ότι δεν αποτυπώνουν την πραγματικότητα, ενώ χρησιμοποιείται και απαράδεκτη φρασεολογία. Απερίφραστα δε, δηλώνω ότι, ουδείς έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει οποιουδήποτε να εκφράζει ελεύθερα απόψεις, επειδή διαφέρουν από τις δικές του», αναφέρει ο κ. Κυριάκου.

«Σεβόμενος τον ρόλο που έχω να επιτελέσω ως μέλος της Ερευνητικής Επιτροπής και αισθανόμενος την ευθύνη για την εκπλήρωση των όρων εντολής της, δεν πρόκειται να προβώ σε προσωπικές επιθέσεις και δεν θα επεκταθώ περαιτέρω» προσθέτει. «Οποιαδήποτε άλλα συναφή σχόλια, θα τα εκφράσω ενώπιον της Επιτροπής, και όχι δημόσια, προς διαφύλαξη του κύρους της Επιτροπής και του σοβαρού έργου που έχει να επιτελέσει, σεβόμενος τις όποιες αποφάσεις της, είτε ομόφωνες είτε κατά πλειοψηφία, όπως ορίζει ο Νόμος για όλα τα μέλη της Επιτροπής» συμπληρώνει.

Καταληκτικά ο κ. Κυριάκου διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να προσέρχεται στα γραφεία της Επιτροπής και να εργάζεται καθημερινά «για την επιτυχή κατάληξη του έργου της Επιτροπής, όπως έχω πράξει μέχρι σήμερα από την πρώτη μέρα διορισμού μου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ