ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ανακοίνωση Ελεγκτικής για όσους παρέχουν διαφημιστικές υπηρεσίες σε υποψήφιους

ΚΥΠΕ

Τους καλεί να κοινοποιήσουν στοιχεία

Η Ελεγκτική Υπηρεσία καλεί τους φορείς που παρέχουν διαφημιστικές υπηρεσίες σε υποψήφιους για τις Βουλευτικές εκλογές 2021 να υποβάλουν στοιχεία και υπενθυμίζει ότι πρέπει να το πράξουν εντός ενός μηνός από την διεξαγωγή των εκλογών.

Η υποβολή στοιχείων γίνεται, όπως ανακοίνωσε η ΕΥ, στη βάση του άρθρου 52(6) του περί Εκλογής Μελών της Βουλής των Αντιπροσώπων Νόμου του 1979 (72/1979), όπως έχει τροποποιηθεί και προνοεί ότι οι φορείς που προσφέρουν διαφημιστικές υπηρεσίες αποστέλλουν στο Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας συγκεντρωτικές καταστάσεις για τις υπηρεσίες που προσέφεραν σε κάθε υποψήφιο ή για λογαριασμό του, εντός ενός μηνός από την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΕΥ έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της πίνακα, τον οποίον καλούνται οι φορείς, που παρέχουν διαφημιστικές υπηρεσίες σε υποψήφιους για δική τους ευκολία καθώς και της Υπηρεσίας, να συμπληρώσουν και υποβάλουν στην Ελεγκτική Υπηρεσία.

Ο πίνακας έχει αναρτηθεί στον σύνδεσμο:http://www.audit.gov.cy/audit/audit.nsf/All/3F74F2251361B0FAC22586DC0020EDA6?OpenDocument

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ