ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Ομήρου: Οδυνηρή έκπληξη η συζήτηση για προεδρία Επιτροπής στο ΕΛΑΜ

ΚΥΠΕ

Ο Γιαννάκης Ομήρου αναφέρει ότι θα αποτελέσει μελανό στίγμα για τη Βουλή

Οδυνηρή έκπληξη, έντονη ανησυχία και βαθιά απογοήτευση προκαλεί η συζήτηση που αναπτύσσεται στη Βουλή με προοπτική να παραχωρηθεί προεδρία Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στο ΕΛΑΜ, δήλωσε ο Πρώην Πρόεδρος του σώματος, Γιαννάκης Ομήρου κάνοντας λόγο σε «μελανό στίγμα».

Σε λίγες εβδομάδες θα συμπληρωθούν 47 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου του 1974, σημειώνει στη γραπτή του δήλωση ο κ. Ομήρου λέγοντας ότι «είναι αδιανόητο οι οπαδοί των φασιστικών πραξικοπημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο και ομογάλακτοι της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, να εμβαπτίζονται σε «κολυμβήθρα του Σιλωάμ» και να επιβραβεύονται με παραχώρηση προεδρίας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής στην κατ’ εξοχήν έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας που είναι η Βουλή των Αντιπροσώπων».

Ο Γιαννάκης Ομήρου αναφέρει ότι θα αποτελέσει μελανό στίγμα για τη Βουλή «που οφείλει να αποτελεί θεματοφύλακα του δημοκρατικού πολιτεύματος» να προσδώσει επίφαση δημοκρατικής νομιμοποίησης και δημοκρατικής «κανονικότητας» στους αμετανόητους - όπως γράφει - νοσταλγούς του φασισμού, του ναζισμού, της κατάργησης της δημοκρατίας στην Ελλάδα και την Κύπρο και της επακολουθήσασας εθνικής καταστροφής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ