ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:06
26°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Διαδικτυακά θα γίνουν οι συζητήσεις Σπέχαρ με τους δυο ηγέτες για την έκθεση ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι χωριστές συζητήσεις αναμένεται να λάβουν χώρα μεταξύ 5 και 10 Ιουλίου

Διαδικτυακά αναμένεται να γίνουν, στις αρχές Ιουλίου, οι συζητήσεις της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, ενόψει της κυκλοφορίας της έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, για την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ η έκθεση αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουλίου και οι χωριστές συζητήσεις της κ. Σπέχαρ με τους δυο ηγέτες αναμένεται να λάβουν χώρα μεταξύ 5 και 10 Ιουλίου. Η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ είθισται να έχει χωριστές συναντήσεις με τους δυο ηγέτες πριν την κυκλοφορία της έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ, ωστόσο λόγω της κατάστασης με την πανδημία του κορωνοϊού, αυτή τη φορά οι συζητήσεις αναμένεται να γίνουν διαδικτυακά, είπε στο ΚΥΠΕ ενημερωμένη πηγή.

Εξάλλου, η κ. Σπέχαρ θα ενημερώσει από τη Λευκωσία, επίσης μέσω διαδικτύου, το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο αναμένεται να συνέλθει μέσω τηλεδιάσκεψης για να συζητήσει το θέμα της ανανέωσης της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, κατά την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ