ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:21
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Διαχώρισε τη θέση του από Χαραλαμπίδου το ΑΚΕΛ

Newsroom K

Μέσω ανακοίνωσης έψεξε τα «λαϊκά δικαστήρια» φωτογραφίζοντας την βουλευτή του κόμματος

Τη θέση του διαχώρισε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το ΑΚΕΛ , από την βουλευτή του κόμματος Ειρήνη Χαραλαμπίδου, για το πώς διαμείφθηκε η συζήτηση στην επιτροπή ελέγχου της βουλής σχετικά με το θέμα της ανταλλαγής ιδιωτικής γης στον Άγιο Αθανάσιο με δύο τεμάχια γης στη Γερμασόγεια. 

Σε ανακοίνωσή του το απόγευμα της Πέμπτης το κόμμα, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη μας διαφωνία με τον τρόπο που μετατράπηκε σήμερα η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής σε «λαϊκό δικαστήριο». Τέτοιες συμπεριφορές δεν εκφράζουν το ΑΚΕΛ αλλά ούτε και την Κοινοβουλευτική μας ομάδα. Η Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής έχει να διαδραματίσει πολύ σημαντικό ρόλο εφόσον λειτουργεί με σοβαρότητα, σε δημοκρατικά πλαίσια και στοιχειώδη σεβασμό προς όλους». Ανακοίνωση που φωτογραφίζει τη βουλευτή του ΑΚΕΛ Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Η ίδια σε ανάρτησή της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης έστειλε ευσχήμως τη δική της απάντηση στο κόμμα με το πρωτοσέλιδο της «Χαραυγής».

«Aπό τα στοιχεία που καταθέσαμε χθές στην Επιτροπή Ελέγχου. Η άδεια στην ίδια εταιρία με την οποία έγινε η ανταλλαγή γης. Τα στοιχεία που κατέθεσε η Ελεγκτική υπηρεσία ήταν συντριπτικά.

Υ.Γ την Επόμενη φορά θα ζητούμε άδεια από τους εμπλεκόμενους και τους πολιτικούς τους προισταμένους πριν την εγγραφή θεμάτων. Και ο Ελεγκτής Odysseas Michaelides θα ζητά την άδεια τους πριν την διερεύνηση και τεκμηρίωση. (Χαραυγή 14/6/2019)». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ