ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:57
32°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Πολιτική

Δίαυλο επικοινωνίας με τους πολίτες ανοίγει το ΔΗΚΟ

Newsroom K

Με τον «Διάλογο» και το «Συζητώ» ανταλλάζει απόψεις και αφουγκράζεται τα κρίσιμα προβλήματα της κοινωνίας

Νέα καμπάνια επικοινωνίας ξεκινά το ΔΗΚΟ, με στόχο να ακούσει τη φωνή του πολίτη αλλά και να ανταλλάξει απόψεις σε κρίσιμα ζητήματα. Η νέα καμπάνια χωρίζεται σε δύο σκέλη τον «Διάλογο» και το «Συζητώ» και σύμφωνα με τις δηλώσεις του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, στόχος είναι να καθιερώσει το κόμμα ένα ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία.

«Τα τελευταία χρόνια, τα κόμματα και οι πολιτικοί συνηθίζουμε να μιλάμε συνέχεια για τους πολίτες, αλλά δεν έχουμε πάντα τη δυνατότητα να τους ακούμε όσο θα έπρεπε. Ως Δημοκρατικό Κόμμα επιδιώκουμε συστηματικά, τα τελευταία χρόνια, να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση» αναφέρει σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Όπως είπε «με καμπάνιες αμφίδρομης επικοινωνίας, επιζητούμε να ακούσουμε τη φωνή του κάθε πολίτη. Να συζητήσουμε από κοντά για σημαντικά προβλήματα που απασχολούν όλους μας, για όσα μπορούμε και πρέπει να κάνουμε για την επίλυσή τους, για ιδέες, σκέψεις και προτάσεις που μπορεί να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη».

Η εκστρατεία επικοινωνίας του ΔΗΚΟ, χωρίζεται σε δύο σκέλη που θα λειτουργήσουν παράλληλα. Πρώτο σκέλος είναι ο «Διάλογος», που στόχο έχει την συζήτηση με οργανωμένα σύνολα, φορείς, αλλά και πρόσωπα, σε πέντε κύκλους, που καθένας θα διαρκέσει πέντε εβδομάδες και με αντικείμενο την ανταλλαγή απόψεων πάνω σε κρίσιμα προβλήματα και την αναζήτηση τρόπων αντιμετώπισής τους.

«Ξεκινάμε με την Κλιματική Αλλαγή και την Προστασία του Περιβάλλοντος, και θα συνεχίσουμε, έως τον Απρίλιο του 2020, με τον εκσυγχρονισμό του εκπαιδευτικού συστήματος, τις υπηρεσίες υγείας, το σύγχρονο κοινωνικό κράτος και την επιστροφή των νέων κύπριων επιστημόνων στην πατρίδα μας» αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος.

Το δεύτερο σκέλος, είναι η δράση «Συζητώ» όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΔΗΚΟ, αλλά και στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος θα επισκεφτούν το επόμενο διάστημα κάθε σπίτι σε όλους τους Δήμους, προκειμένου να ακούσουν από τους δημότες όσα τους απασχολούν.
«Ως Δημοκρατικό Κόμμα καθιερώνουμε από σήμερα ένα ακόμα δίαυλο επικοινωνίας με την κοινωνία. Για εμάς, η πολιτική έχει νόημα όταν στηρίζεται στην άμεση επικοινωνία με τους πολίτες και αποκτά ουσία όταν από αυτή την επικοινωνία προκύπτουν λύσεις για τα προβλήματα που απασχολούν όλους μας» αναφέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ